Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Október 23. 09:55, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Eltűnt idős asszonyon segítettek a rendőrök

Eltűnt idős asszonyon segítettek a rendőrök

Egy nagysápi nő jelentette be idős édesanyja eltűnését a rendőrségen a minap. A 77 éves asszonyra a járőrök találtak rá.

A rendőrségre kedden 16 óra 33 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy idős asszony nagysápi otthonából eltűnt. A helyszínre kiérkező járőröknek a bejelentő elmondta, hogy 77 éves édesanyja elment otthonról, és nem tudják, hogy merre lehet, ezért aggódnak érte.

Az egyenruhások azonnal a nő keresésére indultak, akit fél órán belül a közeli temetőben találtak meg. A néni orvosi ellátásra nem szorult, ezért a rendőrök hazavitték, és épségben átadták hozzátartozóinak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 15:09, csütörtök | Helyi

Megalakult a kistérségi társulás új tanácsa

Megtartotta szerdán alakuló ülését az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatala nagytermében.

2019. November 21. 12:30, csütörtök | Helyi

Újabb állást hirdet a Neuzer-gyár

Az esztergomi telephelyű Neuzer Kerékpárgyár raktárkezelési és szervezési feladatok ellátásában professzionálisan jártas munkatársat keres raktárvezető munkakörbe.

2019. November 21. 10:23, csütörtök | Helyi

Több százan társasoztak Esztergomban – Látványos VIDEÓVAL!

Több mint 700-an társasjátékoztak az idén már 11. alkalommal megrendezett Dobó-kockák társasjáték-napon a Dobó Katalin Gimnáziumban november 16-án Esztergom és térségének legnagyobb őszi családos társasjátékos eseményén.

2019. November 21. 06:41, csütörtök | Helyi

Fényes sikerekkel zárták a versenyszezont a taekwon-dosok

Fényes érmeket szereztek az Esztergomban is működő Pile Taekwon-do szakosztály tanítványai a Makón rendezett Diákolimpián a hétvégén.