Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2020. December 22. 07:59, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Esztergomi rendőröket is kitüntettek

Esztergomi rendőröket is kitüntettek

Farkas Gábor dandártábornok elismeréseket adott át a minap megyénk legkiválóbb rendőreinek. Ezzel is megköszönve kollégái munkáját.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon szűkkörű rendezvény keretében ünnepeltek a rendőrök december 21-én. Farkas Gábor dandártábornok rendőr-főkapitány a tevékenysége során tanúsított példaértékű hozzáállásáért és szakmai munkájáért dicséretben és pénzjutalomban részesítette Horváth István alezredest, a Tatabányai Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály kiemelt főnyomozóját.

Tartósan magas színvonalon végzett szakmai munkája elismeréséül dicséretben és pénzjutalomban részesítette:

Székely Zoltán alezredest, a főkapitányság, Bűnügyi Osztály kiemelt főelőadóját,
Dr. Jakab Tamás hadnagyot, a Tatai Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály főnyomozóját, Erős Ábel Márton hadnagyot az Esztergomi Rendőrkapitányság, Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály főelőadóját és Somogyi Erzsébet főtörzsőrmestert a főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrvezetőjét.

Tartósan magas színvonalon végzett szakmai munkája elismeréseként kerek évfordulója alkalmából pénzjutalomban részesítette Borosháziné Végh Angéla alezredest, az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs őrsparancsnokát, Müller Zsolt alezredest, a Tatabányai Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály, Készenléti Alosztály alosztályvezetőjét és Fülep Csaba főtörzszászlóst, a Tatai Rendőrkapitányság, Rendészeti Osztály szolgálatparancsnokát.
2020. november hónap bűnügyese elismerésben részesítette Bocskay Réka hadnagyot az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály nyomozóját.
2020. november hónap rendésze elismerésben részesítette Buday Gábor törzszászlóst, az Oroszlányi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály szolgálatparancsnokát.2020. december hónap bűnügyese elismerésben részesítette Kecskés Gábor zászlóst, a Tatabányai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály nyomozóját.
2020. december hónap rendésze elismerésben részesítette Hegyi Bálint őrmestert, az Esztergomi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály járőrét.

Szent György emlékplakettet adományozott Gulyás Miklósnak, aki magatartásával az állampolgári segítségnyújtás példás cselekedetét tanúsította.
Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője az egységes magyar Rendőrség létrehozásának és fennállásának 100. évfordulója alkalmából meghirdetett Centenáriumi fotópályázaton való részvételéért emléklapot és ajándékcsomagot adományozott Kocsis Tamás Tibornak, a főkapitányság fegyveres biztonsági őrének.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 11. 19:07, vasárnap | Helyi

Pilinszky Bordalát zenésítették meg a költészet napjára

A magyar költészet napját és egyben a Pilinszky 100 centenáriumot, Pilinszky János : Bordal versének feldolgozásával köszönti Strausz Eszter, Vörös László és zenésztársaik.

2021. Április 10. 08:39, szombat | Helyi

Április 17-től, szombattól újra lehet nyilvános szentmiséket tartani

Erdő Péter bíboros rendelkezését tegnap tette közzé a Főegyházmegye hivatalos oldalán, melyben többek között az áll, hogy április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével lehet szentmiséket tartani.

2021. Április 10. 08:01, szombat | Helyi

Tekerj és irány Esztergom!

A SacraVelo kerékpáros zarándokút-hálózat a napokban bővült Esztergomban egy új pihenőhellyel. Az Erzsébet parkban kényelmes padok, asztal és biciklitároló várja a kétkeréken túrázókat vagy csak az erre sétálókat.

2021. Április 10. 07:37, szombat | Helyi

Egy hónapig ingyen használhatják az esztergomiak a Zöld Busz tesztjáratát

A Zöld Busz Program keretében 2021.04.12. és 05.08. között egy Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz közlekedik majd teszt jelleggel Esztergomban.