Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Január 14. 08:06, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Felborult egy autó a 10-es úton

Felborult egy autó a 10-es úton

A baleset Leányvár és Dorog közötti szakaszán történt csütörtökön reggel.

Felborult egy személyautó csütörtök reggel a 10-es főút Leányvár és Dorog közötti szakaszán. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre – közölte a katasztrófavédelem.

Az autós megsérült.

Információink szerint szinte a teljes 10-es úton katasztrófális a közlekedés. Jelentős dugó alakult ki a Kopárnál is, ahol kamionok akadtak el.

A hóesést követően rengeteg baleset történt reggel a megyénkben.

Ugyancsak felborult egy kocsi Piliscséven, három autó ütközött Tatabánya külvárosában, árokba csúszott egy autó Császáron, valamint szintén három autó karambolozott Környén is, míg az 1-es úton Tatabányánál a szalagkorlátnak csúszott egy teherautó a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint.

Egy autós pedig nekiment Süttő és Neszmély között a vasúti átjáróban a jelzőlámpának és kitörte a sorompót is. Négy napon belül már másodszor történt ez meg. - FOTÓK ITT!

Fotó: 10-es csoport/T.T.

Címkék: baleset, felborult

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 11. 19:07, vasárnap | Helyi

Pilinszky Bordalát zenésítették meg a költészet napjára

A magyar költészet napját és egyben a Pilinszky 100 centenáriumot, Pilinszky János : Bordal versének feldolgozásával köszönti Strausz Eszter, Vörös László és zenésztársaik.

2021. Április 10. 08:39, szombat | Helyi

Április 17-től, szombattól újra lehet nyilvános szentmiséket tartani

Erdő Péter bíboros rendelkezését tegnap tette közzé a Főegyházmegye hivatalos oldalán, melyben többek között az áll, hogy április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével lehet szentmiséket tartani.

2021. Április 10. 08:01, szombat | Helyi

Tekerj és irány Esztergom!

A SacraVelo kerékpáros zarándokút-hálózat a napokban bővült Esztergomban egy új pihenőhellyel. Az Erzsébet parkban kényelmes padok, asztal és biciklitároló várja a kétkeréken túrázókat vagy csak az erre sétálókat.

2021. Április 10. 07:37, szombat | Helyi

Egy hónapig ingyen használhatják az esztergomiak a Zöld Busz tesztjáratát

A Zöld Busz Program keretében 2021.04.12. és 05.08. között egy Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz közlekedik majd teszt jelleggel Esztergomban.