Városlista
2021. január 28, csütörtök - Károly,

Hírek

2020. Augusztus 25. 10:14, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Gumibottal verte meg élettársát, a kezét is eltörte

Gumibottal verte meg élettársát, a kezét is eltörte

Az Esztergomi Járási Ügyészség a kapcsolati erőszak bűntette és zaklatás bűntette miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal a tokodi férfival szemben, aki rendszeresen bántalmazta élettársát

Egy alkalommal gumibottal ütlegelte, egy alkalommal azért törte el a kezét, mert nem volt elégedett a vacsorával, egy alkalommal azért verte meg, mert nem volt otthon elég alkohol – közölte az ügyészség.

Kifejtve, hogy a férfi ittas állapotban rendszeresen veszekedett élettársával, és szidalmazta őt, illetve azzal fenyegette, hogy elvágja a torkát. A férfi 2018-ban négyszer bántalmazta élettársát, akit szeptember 1-én tokodi otthonukban gumibottal vert meg, majd a földre került nőt meg is rugdosta. Az elkövető 2018. október 7-én nem volt elégedett a vacsorával, ezért a nőt az ágyra szorította, és az ujjait feszegette, továbbá azzal fenyegette meg, hogy elvágja a nyakát, ha feljelentést tesz. A sértettnek ekkor eltört a bal kézcsontja.

A férfi 2018. október 25-én azért veszekedett élettársával, mert mire hazaért, nem volt elegendő alkohol otthon. Ekkor a férfi felpofozta a nőt, aki félelmében a konyhaasztal alá bújt. Később a férfi egy ajtólapot csapott rá a sértettre, aki az udvarra is követte a férfit, hogy kibékítse, azonban a férfi egy halkiemelőháló nyelével fejen ütötte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Korábbi cikk:

Két és félmilliós motort lopott - VIDEÓVALEzek érdekelhetnek még

2021. Január 28. 11:55, csütörtök | Helyi

Maradnak a korlátozások, meghosszabbították a határidejüket

A kormány a koronavírus-járvány miatt november óta érvényben lévő szabályok hatályát újabb egy hónappal, március 1-ig meghosszabbítja

2021. Január 28. 09:54, csütörtök | Helyi

Horányi Juli is indul A Dal műsorban

Szombat este elindul a hazai zenei élet jelenleg egyetlen nagy eseménye: A Dal! Horányi Juli is részt vesz a dalválasztó műsorban.

2021. Január 28. 08:48, csütörtök | Helyi

Őrszobán adta vissza a lopott árut - VIDEÓ

A lopás vétsége miatt indult ügyben emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki hátizsákjába rejtett termékeket fizetés nélkül akart kivinni az áruházból, a biztonságiak azonban tetten érték

2021. Január 28. 05:00, csütörtök | Helyi

Megújult a Bubik Színpad előtere - VIDEÓ

A Babits Mihály Színház videójában Bánföldi Szilárd kalauzolja a nézőket.