Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek

2019. Január 17. 08:52, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: MTI

Halálos vonatgázolás történt az Esztergom-Budapest vonalon

Halálos vonatgázolás történt az Esztergom-Budapest vonalon

Halálra gázolt egy férfit a vonat Solymáron, az ürömi és a solymári vasútállomás közt csütörtökön nem sokkal 0 óra után.

Egy menetrenden kívüli járó, utasok nélküli vonat ütött el egy gyalogost – közölte a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán.

A polgárőrök kitértek arra, hogy a férfi az ütközés következtében a vasúti töltés mellé repült. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 25. 05:02, kedd | Helyi

Újabb nagy sikereket értek el Fighting Kempo versenyzői

Február 22-én Zalaegerszegen szerepeltek több szervezet által rendezett Nemzetközi Kick-box versenyen az Esztergom-Kertvárosi Fighting Kempo Pokorni Team Se versenyzői.

2020. Február 25. 05:00, kedd | Helyi

Újra ingyenes MANAHOOP bemutatóóra Esztergomban

MANAHOOP – ez a neve annak a mozgásformának, amivel március 16-án az esztergomiak is megismerkedhetnek a Petőfi iskola tornatermében.

2020. Február 25. 04:00, kedd | Helyi

Lézeres szemműtét árak összehasonlítása egy helyen

A lézeres szemműtét hatékony, hosszú távú megoldást jelenthet mindazoknak, akik zavaró vagy akár a normális életvitelben is akadályt jelentő szemproblémával élnek.

2020. Február 24. 17:00, hétfő | Helyi

Programok és koncertek! - Mozgalmas hete lesz a Sportalsónak!

Crokinole – Pöcc Kupa, A Vasfüggőny-expedíció élménybeszámoló, Ocho Macho koncert és minifesztivál – mindezzel készül a Sportalsó a héten a közönségének.