Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2014. Augusztus 30. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Egom Medhotel sajtóközlemény

Jól halad a Medihotel Esztergom építése

Jól halad a Medihotel Esztergom építése

Jól halad a Medihotel Esztergom**** építése, mely a tervek szerint jövő év elején meg is nyit.

A 60 százalékos európai uniós támogatással megvalósuló fejlesztés keretében egy olyan egészségügyi-turisztikai létesítmény valósul meg, amely hiánypótló, kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt majd, a legmodernebb orvos technológiai eszközökre építve. A Medihotel Esztergom**** várhatóan 2015. elején nyitja meg kapuit.

A MEDIHOTEL építési munkái továbbra is zavartalanul a tervezett ütemben folynak. A külső homlokzat teljes egészében megújul a külső nyílászárók a helyükre kerültek, és az épület már a majdnem végleges arcát mutatja. A belső munkálatok során kialakításra kerültek a MEDIHOTEL tervezett helyiségei a hotel illetve a medikai szinteken is. Kialakításra kerültek a négy csillagos hotel szobái. A gyógyászati blokkban a vizsgáló-kezelő helyiségek valamint teljes képét mutatja a műtőblokk és a hozzátartozó járulékos helyiségek is.

Az építési munkákkal párhuzamosan elkezdődtek és látványosan haladnak a belső szakipari és szerelési munkálatok. A ház víz, csatorna, fűtési és elektromos rendszerinek a szerelése folyik a szinteken, beleértve a medikai technológia fogadásához szükséges szakági munkálatokat. Az épület szerkezeti és a funkciókból adódó bonyolultsága miatt, nagy figyelmet szentel az építést végző cég az összehangolt építési tevékenységekre, hiszen egyszerre több szakág dolgozik az épület belső szintjein.

Jól halad a Medihotel építése Esztergomban

„Az esztergomi EGOM Medhotel**** létrehozása, kiemelkedően magas színvonalú egészségügyi-turisztikai szolgáltatásokat, programcsomagokat kínálva, ország és régióhatárokon átnyúló utazást és hosszabb távú ott tartózkodást eredményezve” címet viselő projekt az Új Széchenyi Terv Közép-Dunántúli Operatív Programja keretében valósul meg („Egészségügyi turizmus szolgáltatásainak fejlesztése a konvergencia régiókban”, KDOP-2.1.1/F-12-2012-0003).

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Kedvezményezett: EGOM MEDHOTEL Kft.
A támogatás összege: 870 992 117 Forint.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:58, kedd | Helyi

OLASZ ÁGNES FOTOGRÁFUS FALUSI ÉLETKÉPEI ESZTERGOMBAN

2023. június 3-án, 16:00 órakor nyitja meg Olasz Ágnes fotográfus kiállítását az Eurohíd Alapítvány, a Kapcsolatok Házában.

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

2023. Május 22. 14:25, hétfő | Helyi

Keresik az Év Futó Fotóját!

Kezdő, haladó és hobbifutók jelentkezését is várják

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban