Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2019. Május 06. 05:33, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Kamion és autó ütközött a 10-esen – Kertvárosi polgárőr segített - FOTÓK

Kamion és autó ütközött a 10-esen – Kertvárosi polgárőr segített - FOTÓK

Nagy László, az Esztergom-Kertvárosi Polgárőrség vezetője szolgálati útról tartott hazafelé vasárnap Budapestről, amikor 22 óra körül egy kamion és személyautó balesetéhez ért harmadik autósként a 10-es úton a Kopárnál.

A szolgálati autóval keresztbe fordult az úton a tetőfényt bekapcsolva, majd az összetört autóhoz ment. Az autóban egy ember ült, aki sokkos állapotban volt, de a kérdésekre válaszolt. Mellkasi, hasi fájdalmakra panaszkodott. Tapintásra, átnézve a sérültet törést, ficamot nem talált, de a biztonság kedvéért felhelyezett egy nyakmerevítőt a sérültre – olvasható a Kertvárosi Polgárőrség közösségi oldalán..

Az autó eleje olyan mértékben roncsolódott, hogy áramtalanítani nem lehetett, ezért Nagy László egy porral oltó készüléket készenlétbe helyezett.

A menetközben értesített rendőrök és mentők is megérkeztek, a további intézkedéseket megtették, illetve a sérültet kiemelték és kórházba szállították.

Időközben a Pilisjászfalui Polgárőrséget is értesítette, akik körülbelül 10 perc alatt a helyszínre értek és félpályán elkezdték a rendőrökkel egyeztetve a forgalom terelést.

Nagy László ezúton szeretné megköszönni a GA Medic tulajdonosának a rendszeres oktatásokat, mely hasznosságát tevékenyen tudta a javára fordítani, illetve a Bata Medical Hungary Kft-nek a beavatkozó egészségügyi felszereléseket, melyeket hasznosított a balesetnél.

„Külön köszönet a jászfalui kollégáknak a gyors segítségért! Hangsúlyoznánk, hogy a biztonsági öv használata most is életet mentett, használjuk, csak egy mozdulat becsatolni” – emelte ki a Kertvárosi Polgárőrség vezetője.

Korábbi cikkek:

Baleset történt a Suzuki úton

Felborult egy kocsi Tokodnál - FOTÓK

Fotók: Pilisjászfalui Polgárőrség

Címkék: autó, baleset, kamion

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.

2024. Február 05. 08:06, hétfő | Helyi

Motorosok ütköztek

Héreg felől Bajna irányában.