Városlista
2020. október 26, hétfő - Dömötör

Hírek

2020. Június 11. 05:01, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Karantén után napközibe várják a gyerekeket az esztergomi vívók

Karantén után napközibe várják a gyerekeket az esztergomi vívók

A karantén leteltével május második felében újra kinyitott a Szent György Vívóterem az Imaház utcában. Hétről hétre egyre többen érkeznek az edzésekre. A játékos feladatok után egyre több vívógyakorlatra is sor kerül.

Sok szülő szabadsága elfogyott az elmúlt hónapokban, és a családnak gondot okoz a gyerekek nyári programjának megszervezése. Ezért a Szent György Vívó Egyesület június 15-től 19-ig napközit szervez alsós iskolások részére, hogy könnyítsen a családok nyári elhelyezési problémáin - közölte az egyesület közleményében.

Egy héten át ismerkedhetnek a fiatalok a vívósport alapjaival, kipróbálhatják a fegyvereket is. Felszerelést az egyesület biztosít. Emellett lesz múzeumlátogatás, táncóra, de zumbázni is tanulhatnak a tábor résztvevői. A gyerekeket reggelente 8-ra várják a szervezők, délután 4-től lehet értük jönni.

Az egy hetes napközi részvételi költsége 20 ezer forint, amely tartalmazza az összes foglalkozás költségét, valamint a napi három étkezést: a tízórait, az ebédet és az uzsonnát is.

Jelentkezni lehet a vivoterem@szentgyorgy.sport.hu e-mail címen, vagy a +36 30 456 0197-es telefonszámon.

"A Szent György Vívó Egyesület minden esztergomi és környékbeli gyereket szeretettel vár!" - olvasható a tájékoztatóban.Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 26. 11:21, hétfő | Helyi

Féltékenységből elvágta nagyapja torkát, vádat emeltek ellene - VIDEÓVAL

Hajtóvadászat során Esztergomban fogták el azt a férfit, aki még tavaly februárban ölte meg nagyapját Budapesten. Azt gondolta, hogy nagyapja közeledni próbál élettársához, emiatt metszette el a torkát.

2020. Október 26. 09:48, hétfő | Helyi

Tovább marad letartóztatásban a süttői kettős gyilkos

Megölte lánytestvérét, valamint sógorát, ezt követően pedig a holttesteket meggyújtotta Süttőn 2020. május 16-án éjjel.

2020. Október 26. 08:52, hétfő | Helyi

Betörők miatt bukott le illegális fegyverekkel

A lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, akitől a tolvajok ellopták az engedély nélkül tartott lőfegyvereket.

2020. Október 26. 07:26, hétfő | Helyi

Már az esztergomi kórház is fogad koronavírus-betegeket

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere bővítette a Covid-ellátásba bevont intézmények körét - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) vasárnap az MTI-vel.