Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2013. Április 27. 09:45, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját! – JÁTÉK

Keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját! – JÁTÉK

Új játékot indítunk, mellyel keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját. A versenyen a szavazatok döntik el, melyik lesz a legszebb kép. A készítőnek tíz digitális fotóját kinagyítja a Nyomdaplaza Kft.

Elindult új fotóversenyünk, melyre várjuk olvasóink szentendrei, térségbeli, dunakanyarbeli fotóit. A május 30-áig futó játékunkon ezúttal is értékes nyereménnyel gazdagodhat a legtöbb szavazatot gyűjtő kép tulajdonosa, a Nyomdaplaza Kft. felajánlásában ugyanis 10 kiválsztott digitális fotóját kinagyítja A3-as méretben.
Várjuk a fotókat, melyeket Facebook oldalunkon lehet elküldeni számunkra. A képek megjelenését követően már egyből lehet is rájuk szavazni az InfoEsztergom.hu oldalon.
Aki szeretne játszani, annak nem kell mást tennie, mint kiválasztania egy szép fotót a város egy pontjáról, részletéről, utcájáról, látnivalójáról vagy a környékről és beküldeni számunkra! Lehetőleg álló formátumú kép legyen!

Ezután persze nem árt mozgósítani a barátokat, ismerősöket, családtagokat, hogy szavazzanak!

A szavazatok száma május 24-ig titkos, nem látható! Azt követően felfedjük az állást és még majd egy hétig lehet változtatni az eredményen!

További részletek a versenyről ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 13. 13:08, hétfő | Helyi

SZÜK NORBERT EMLÉKKIÁLLÍTÁS

2022. június 4-én nyílt meg Szük Nobert festőművész (1970-2021) emlékkiállítása a Kapcsolatok Házában.

2022. Június 07. 10:57, kedd | Helyi

Fokozott rendőri jelenlét Dömösön és Pilismaróton

A nyári időszakban rendőri ellenőrzésre kell számítani a térségben.

2022. Június 01. 17:35, szerda | Helyi

Öten is megsérültek a dorogi balesetben

Június elsején, szerdán délután egy menetrend szerinti autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze Dorogon, a Hantken Miksa és a Rákóczi utca kereszteződésében.