Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2013. Július 15. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: (x)

Könnyebb céges kapcsolattartás a CO3-mal! - VIDEÓ

Könnyebb céges kapcsolattartás a CO3-mal! - VIDEÓ

Gyorsabb és pontosabb kapcsolattartást szeretne partnereivel? Kollégái nehezen férnek hozzá az ügyfelek információihoz? Pedig a zökkenőmentes kapcsolattartás újabb szerződést, megrendelést eredményezhet vállalkozásának!

A CO3 alkalmazását azoknak ajánlom, akik viszonylag sok feladattal dolgoznak egy időben, és rengeteg dolgot kell fejben tartaniuk, vagy párhuzamosan több részfeladatban, munkafolyamatban kell részt venniük, felügyelniük. A CO3-mal ezek bárhol, bármikor, gyorsan átláthatóak” – ajánlja így a CO3 ügyviteli rendszert Szabó Gábor, a Nalors Grafikai Kft. ügyvezetője.

Legyen szó akár szerviz, nyomda, ügyvédi, fogászati, rendezvényszervezési vagy bármilyen termelési, értékesítési tevékenységről, egyszerűen megkönnyíti a CO3 online ügyviteli rendszer.

Az alkalmazással kollégái naprakész információkkal rendelkezhetnek a partnerekről, egy-egy ügyfél információihoz ugyanis mindenki azonnal és bármikor hozzá tud jutni. Szabó Gábor szerint a CO3 egyik legnagyobb előnye, hogy segítségével egy partnerrel többen foglalkozhatnak, az online rendszernek köszönhetően pedig minden kollégája naprakész és mindenki azonnal megtalálja a partnerek információit, ügyféltörténetét. Mindez pedig azt eredményezi, hogy meggyorsul az ügyfelekkel való kapcsolattartás.

További részletekért kattintson a www.co3.hu honlapra vagy tekintse meg a rendszert bemutató videókat!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 23. 09:49, vasárnap | Helyi

KÓTA-díjat kapott az Esztergomi Szimfonikus Zenekar és Reményi László karmester

2022. január 22-én tartotta idei díjátadó ünnepségét a KÓTA - Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium Nagytermében. 14 kategóriában 37 díjazottat ismertek el.

2022. Január 21. 12:08, péntek | Helyi

Az esztergomi születésű Pónya Sára is indul Pekingben a februári téli olimpián

Alpesisíben Kékesi Márton és Tóth Zita, míg sífutásban Kónya Ádám és Pónya Sára indulhat a februári, pekingi téli olimpián.

2022. Január 21. 11:42, péntek | Helyi

Túlnyomásos oxigénkamrát építenek az esztergomi kórházban

Az ország első államilag finanszírozott, kórházon belül kialakított túlnyomásos oxigénkamrája az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban épül meg.

2022. Január 21. 09:45, péntek | Helyi

Lovas útvonal létesül Esztergom és Pomáz között

Pályázati forrásból épül lovas- és kerékpárút a határ menti térségben. Pomáz és Esztergom között lovastúra-útvonal kerül kijelölésre, míg Szlovákiában Karva és Párkány között 18 km hosszúságú kerékpárút épül.