Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Augusztus 07. 11:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Letartóztatták a sorozatbetörőt

Letartóztatták a sorozatbetörőt

Pár napja kapták el, a bíróság pedig most elrendelte a férfi letartóztatását. Egy dági családi ház udvaráról lopott két alkalommal. Kiderült, hogy korábban is követett el bűncselekményeket.

Hat rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy sárisápi férfi ellen. A gyanú szerint az elkövető 2020. július 25-ére virradóra bement egy dági családi ház udvarára, és onnan alufelnit, gumiabroncsokat, aggregátort és fűkaszát tulajdonított el. Nem először járt a helyszínen, egy héttel korábban ugyanis szintén lopott onnan, alufelniket és akkumulátorokat. A dorogi nyomozók rövid időn belül azonosították és elfogták a tettest, és a nála tartott kutatás során az eltulajdonított értékeket is megtalálták - közölte a rendőrség.

A férfi nem volt ismeretlen a nyomozók számára. 2020 áprilisában ugyanis Sárisápon követett el hasonló jellegű bűncselekményeket. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére az ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit az illetékes bíróság 2020. augusztus 7-én elrendelt.

Videó az őrizetbe vételről ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT