Városlista
2023. december 7, csütörtök - Ambrus

Hírek

2017. Április 30. 19:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Megnyílt az Öbölbeach búvárbázis a Palán – kezdődik a strandszezon is - FOTÓGALÉRIA

Megnyílt az Öbölbeach búvárbázis a Palán – kezdődik a strandszezon is - FOTÓGALÉRIA

Megnyílt a Palatinus-tó öböl részén, az Öböl Music Beachen vasárnap délelőtt az Öbölbeach Búvár Center. Az új bázis megnyitójával együtt elkezdődött a strandszezon is.

Az új bázist és a centrum szezonját Romanek Etelka polgármester nyitotta meg, majd az Öbölbeach Búvár Center és az InfoEsztergom.hu közös játékának nyereményét – egy merülésre szóló ajándékutalványt és egy idénre szóló belépőt az Öböl Music Beachre – Adolf Adrienn szerencsés nyertes vehette át.

Az öbölben nyolc méter mélységben alakították ki a bázist a búvárok különböző tárgyakkal – egyebek közt telefonfülkével, kerékpártárolókkal és stégek. A telepített érdekességek mellett természetesen a Palatinus-tó élővilága is testközelből megtekinthető víz alatt. A tervek szerint a jövőben még tovább fejlesztik a búvárok búvár centrumot és környékét.

A megnyitón Romanek Etelka polgármester elmondta: az ilyen közösségek azok, amelyek segítségével egy élhetőbb, jobb Esztergom és Magyarország épülhet.

Fotók: Szamosvári Zsolt

Még több fotó a galériában!

Videó: RTVE

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.