Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2017. Április 30. 19:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Megnyílt az Öbölbeach búvárbázis a Palán – kezdődik a strandszezon is - FOTÓGALÉRIA

Megnyílt az Öbölbeach búvárbázis a Palán – kezdődik a strandszezon is - FOTÓGALÉRIA

Megnyílt a Palatinus-tó öböl részén, az Öböl Music Beachen vasárnap délelőtt az Öbölbeach Búvár Center. Az új bázis megnyitójával együtt elkezdődött a strandszezon is.

Az új bázist és a centrum szezonját Romanek Etelka polgármester nyitotta meg, majd az Öbölbeach Búvár Center és az InfoEsztergom.hu közös játékának nyereményét – egy merülésre szóló ajándékutalványt és egy idénre szóló belépőt az Öböl Music Beachre – Adolf Adrienn szerencsés nyertes vehette át.

Az öbölben nyolc méter mélységben alakították ki a bázist a búvárok különböző tárgyakkal – egyebek közt telefonfülkével, kerékpártárolókkal és stégek. A telepített érdekességek mellett természetesen a Palatinus-tó élővilága is testközelből megtekinthető víz alatt. A tervek szerint a jövőben még tovább fejlesztik a búvárok búvár centrumot és környékét.

A megnyitón Romanek Etelka polgármester elmondta: az ilyen közösségek azok, amelyek segítségével egy élhetőbb, jobb Esztergom és Magyarország épülhet.

Fotók: Szamosvári Zsolt

Még több fotó a galériában!

Videó: RTVE

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.