Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. November 28. 17:08, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: police.hu

Mindenkit megállítottak a rendőrök, egy idős férfi fújhatta

Mindenkit megállítottak a rendőrök, egy idős férfi fújhatta

Pontosabban minden autós fújhatta a szondát Esztergomban és Komáromban kedden, közülük azonban egy idős esztergomi férfi a helyzetet is. Már kora délután ittasnak bizonyult a volán mögött.

A helyi járőrök Finn-módszeres ittasság ellenőrzést hajtottak végre Esztergomban kedden. Kora délután egy személykocsi vezetője fennakadt a rostán, az ellenőrzése során az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A 74 éves sofőrt a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol közigazgatási bírságot szabtak ki vele szemben – közölte a rendőrség.

Ugyanezen a napon a komáromi rendőrök Mocsán állítottak meg egy Opel személykocsival közlekedő férfit. Iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint a járművön nincs érvényes kötelező felelősség-biztosítás. A 38 éves tatai férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív lett, ezért előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT