Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. December 09. 08:37, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu / ILLUSZTRÁCIÓ: PIXABAY

Motorral trükközött az autószerelő

Motorral trükközött az autószerelő

Egyedi azonosítójel meghamisítása miatt ítélt az Esztergomi Járásbíróság egy autószerelőt büntetővégzésben 1 év 8 hónap, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre.

A vádlott autószerelő vállalkozóként dolgozik az Esztergomhoz közeli településen (az ügyészség nem nevezte meg pontosan). A férfi 2020. januárjában megvásárolt egy motorhibás kocsit. Az autószerelő 2020. január 28. és július 23. között Pilisjászfalun megvásárolt egy ismeretlen azonosító számú motorblokkot, amelynek egyedi azonosító jelét a műhelyében lecsiszolta, majd a kocsihoz tartozó azonosító számot pontozóval beütötte a motorblokkba – közölte az ügyészség.

A vádlott ezt követően a hamisított azonosító jelű motort beszerelte a kocsiba, majd eladta egy vevőnek, aki azt 2020. július 24-én eredetiségvizsgálatra vitte, ahol megállapították a motorszám karaktereibe történt szándékos beavatkozást.

Az ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság a férfit tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 1 év 8 hónap, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

Korábbi cikkek:

Részegen tombolt és rongált

Ismét lebukott egy eltiltott sofőr

Több mint félmillió tartozást halmozott fel az anya

Óriási világsikert ért el az esztergomi fotós - FOTÓK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT