Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2014. Június 26. 07:37, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Nekiütközött a motorosnak, majd cserbenhagyta – keresi a rendőrség - FOTÓ

Nekiütközött a motorosnak, majd cserbenhagyta – keresi a rendőrség - FOTÓ

Megállás és segítségnyújtás nélkül távozott egy esztergomi baleset helyszínéről az a személygépkocsi vezetője, aki egy motorosnak ütközött a közelmúltban. A rendőrség keresi a sofőrt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint április 7-én 16 óra 55 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ezüstszürke színű, feltehetően Seat típusú személygépkocsival közlekedett Esztergom, Dorogi úton Dorog irányából Esztergom belvárosa felé. A személygépkocsi vezetője a zöldséges előtt, balra kanyarodása közben összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő motorkerékpárosnak, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A személygépkocsi feltételezett vezetője 40-45 év körüli, erős testalkatú, erős hangtónuson beszélő férfi. Haja kopaszodó, oldalt rövidre nyírt, karja feltűnően szőrös. Nagyméretű fém karórát és pecsétgyűrűt visel, a baleset bekövetkezésekor napszemüveget viselt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, aki felismeri a grafikán látható férfit, vagy a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p:8-13), vagy a 33/510-240-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 13:56, hétfő | Helyi

Károkat okozott a vihar Esztergomban - FOTÓK

Több káreset is történt a városban hétfő hajnalban a szélvihar miatt.

2020. Február 24. 13:19, hétfő | Helyi

Ittasan vezette a rajzolt rendszámú mopedautóját

Esztergomi Járási Ügyészség ittas járművezetés és egyedi azonosító jel meghamisítása miatt emelt vádat egy férfi ellen.

2020. Február 24. 11:20, hétfő | Helyi

Országos sikert értek el a Dobó programozói

Második helyezést ért el a Dusza Árpád programozói csapatverseny országos döntőjében a Dobó Katalin Gimnázium csapata a minap.

2020. Február 24. 08:10, hétfő | Helyi

Baleset történt Nyergesújfalun - FOTÓK

Baleset történt Nyergesújfalun a Zoltek zebránál. Már a helyszínre érkezett a mentő is – tudatta olvasónk hétfőn reggel.