Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2020. Október 31. 08:01, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Nyomravezetői díjat tűztek ki az esztergomi csalóért! - KERESIK! - FOTÓ

Nyomravezetői díjat tűztek ki az esztergomi csalóért! - KERESIK! - FOTÓ

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Költségvetési csalás bűntett miatt nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki az 56 éves Szél Tamás László ellen a Zalaegerszegi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja 2017. június 26-án, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének a letöltését nem kezdte meg.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az esztergomi születésű Szél Tamás László Németországban tartózkodhat.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100 ezer forint, azaz százezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Szél Tamás László felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a körözött személlyel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Korábbi cikkek:

Jóvátételt fizetett az elütött motorosnak - FOTÓK

50 helyett majd 100-zal repesztett

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.