Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2020. December 15. 16:48, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Összeégett holttestet találtak a pilismaróti háztűz után

Összeégett holttestet találtak a pilismaróti háztűz után

Az ügyben a rendőrség és a katasztrófavédelem is vizsgálatot indított.

Az országban ketten is életüket vesztették lakástüzekben kedden: egy ember Pilismaróton, egy pedig Mátészalkán halt meg – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

Hozzátéve, hogy Pilismaróton egy ház gyulladt ki a Duna-parti Mályva utcában. A lángokat a tűzoltók négy vízsugárral oltották el.

A részletekről kedden reggel írtuk.

A katasztrófavédelem délután azt is közölte, hogy az épület átvizsgálása során egy ember holttestére bukkantak. Egyelőre még nem azonosították az elhunytat.

A rendőrség ezért közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja az ügyet, míg a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás indított. Ennek során derül majd ki, hogy mi okozhatta a háztüzet.

Az OKF közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy az ünnepi időszakban emelkedett a lakástüzek száma: az esetek többsége a nyílt láng, a fűtőberendezések helytelen használatára, a dohányzásra vagy elektromos zárlatra vezethetők vissza.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco