Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2020. Május 30. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Parkolási szokások Esztergomban - Biztos, hogy így lehet csak? - FOTÓK

Parkolási szokások Esztergomban - Biztos, hogy így lehet csak? - FOTÓK

Megállni tilosban, járdát elfoglalva… Tény, hogy nem egyszerű mostanság parkolni a városban, de akad bőven baj a parkolási kultúrával is!

„Egyszerűen felháborító, ami Esztergomban a kórház környékén lévő utcákban zajlik. Hiába ingyenes a parkolás a városban az emberek iszonyatosan lusták. Ellehetetlenítik a gyalogos a közlekedést. Egy babakocsit sem lehet végigtolni a járdán. Lényeg számukra, hogy a kórház bejáratától maximum 50 méteres távolságban parkoljanak, ezenkívül semmi nem érdekli őket. Hozzáteszem, az sem érdekli őket, ha mások privát parkolójába állnak be. Nem is érdekli őket, hogy más ezért fizet” – írta a fotókat készítő olvasónk.

Amikor pedig valaki szóvá teszi, a leggyakoribb válasz, hogy: "csak egy percre álltam meg", vagy a "miért, hova álljak?!".

Címkék: parkolás


Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 14:00, szombat | Helyi

Gyere hozzánk bringa szervizesnek vagy egyedi kerékpár szerelőnek!

Az esztergomi Neuzer Kft., munkatársakat keres az esztergomi mintaboltjában található kerékpár szakszervizbe, valamint szintén esztergomi ipari parki gyártóbázisára, egyedi és minta szerelő munkakörbe.

2021. Január 16. 11:30, szombat | Helyi

Öt embert kórházba szállítottak szén-monoxid-mérgezés miatt

A tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a sárisápi házban csütörtökön.

2021. Január 16. 08:12, szombat | Helyi

Elfogták a garázsfeltörőket

A nyomozók két férfit hallgattak ki gyanúsítottként. Az eljárás során sikerült az ellopott értékeket is hiánytalanul megtalálni, amit a károsultak hamarosan visszakapnak.

2021. Január 16. 08:04, szombat | Helyi

Országot járva törtek be számtalan helyre, Esztergomban is - VIDEÓ

A Békés megyei rendőrök pénteken Budapesten elfogtak két férfit, aki a gyanú szerint országszerte több lakásba tört be - közölték szombaton a police.hu oldalon.