Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Szeptember 23. 09:37, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Súlyosan megsérült a motoros a szabálytalan kisbuszos miatt - Lezárták a nyomozást

Súlyosan megsérült a motoros a szabálytalan kisbuszos miatt - Lezárták a nyomozást

Nem adott elsőbbséget egy segédmotorosnak, aki az ütközésben súlyosan megsérült még tavaly Esztergomban. A rendőrség most fejezte be az ügy vizsgálatát.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 55 éves kisvárdai lakos ellen. A férfi tavaly november 15-én 17 óra 57 perckor egy Volkswagen típusú kisbusszal közlekedett a Visegrádi úton. A Vaskapui út kereszteződése előtt található üzemanyagtöltő állomásnál elkezdte a balra kanyarodását, melynek során nem biztosított elsőbbséget egy szemből, egyenesen érkező segédmotorral közlekedő férfinek és összeütköztek. A motoros a balesetben súlyosan sérült.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek. Az ügy így vádemelési szakaszba került.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT