Városlista
2021. január 28, csütörtök - Károly,

Hírek

2019. Február 28. 11:40, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: police.hu

Szerelemi féltékenység miatt ölhette meg nagyapját az esztergomi férfi

Szerelemi féltékenység miatt ölhette meg nagyapját az esztergomi férfi

Ugyanazt a nőt szerették korábban, italozás közben pedig emiatt össze is vitatkozott a 26 éves és a 60 éves férfi. A fiatalabb végül a gyanú szerint elvágta az idősebb torkát.

Február 17-én a fővárosban, Zuglóban találtak rá az autójában egy elvágott torkú, 60 éves férfi holttestére. Az eset után a feltételezett elkövetőt, a 26 éves B. Gy.-t órákon belül elkapták Esztergomban – írtuk korábban az ügy részleteit.

A Ripost most fényt derített több új információra is, így például az indítékra. Mint a lap megírta, a 26 éves unoka szerelmi háromszög miatt ölhette a nagyapját.

Az Esztergomban élő férfi többszöri egyeztetés után találkozott a nagyapjával Budapesten, akivel egy gyorsétteremben ettek, majd italozni kezdtek. A kocsiban iszogatás közben került elő témaként a Ripost szerint, hogy a két férfi évekkel ezelőtt ugyanazt a nőt szerette. Az alkohol hatására ezen végül összekaptak, majd végül tragédiává fajult a vita.

A rendőrök egyébként úgy találtak rá a fiatalra, hogy az autó átkutatásakor megtalálták a gyorséttermi blokkot, majd visszakeresték az étterem videofelvételét, melyen jól látható volt az áldozat és unokája.Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 28. 15:55, csütörtök | Helyi

Több esztergomi vonali állomáson is szünetel az automatás jegyváltás

Újabb típusú, bérletvásárlásra is alkalmas automatákat telepít a MÁV.

2021. Január 28. 11:55, csütörtök | Helyi

Maradnak a korlátozások, meghosszabbították a határidejüket

A kormány a koronavírus-járvány miatt november óta érvényben lévő szabályok hatályát újabb egy hónappal, március 1-ig meghosszabbítja

2021. Január 28. 09:54, csütörtök | Helyi

Horányi Juli is indul A Dal műsorban

Szombat este elindul a hazai zenei élet jelenleg egyetlen nagy eseménye: A Dal! Horányi Juli is részt vesz a dalválasztó műsorban.

2021. Január 28. 08:48, csütörtök | Helyi

Őrszobán adta vissza a lopott árut - VIDEÓ

A lopás vétsége miatt indult ügyben emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki hátizsákjába rejtett termékeket fizetés nélkül akart kivinni az áruházból, a biztonságiak azonban tetten érték