Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2012. December 14. 13:45, péntek | Helyi
Forrás: KEMRFK

Szondák akcióban, ittas vezetőkre hajt a rendőrség

Szondák akcióban, ittas vezetőkre hajt a rendőrség

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség december 14-én 20 óra és december 15-én 4 óra közötti időben az utakon. A hatóság európai akcióban elsősorban az ittas, bódult állapotú sofőröket szeretné kiszűrni.

Az ellenőrzésekre – amelyek az ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülők kiszűrésére irányul – Komárom-Esztergom megye útjain is számíthatnak a közlekedők.

Az ittas gépjárművezetők potenciális veszélyt jelentenek a közlekedés többi résztvevőjére. Alkoholos befolyásoltság alatt romlanak a vezetői képességek, lassulnak a reflexek, megnő a reakcióidő. Mindezen körülmények megnövelik a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

Annak ellenére, hogy a fokozott ellenőrzés az ittas vezetők kiszűrésére koncentrálódik, a rendőrök az általuk észlelt egyéb szabálysértések esetén is fel fognak lépni a járművezetőkkel szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.