Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2015. Február 07. 06:00, szombat | PR
Forrás: (x)

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térségben

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térségben

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térség településein hivatali ügyintézéssel együtt - Gyémánt Temetkezési Kft.

Az esztergomi Gyémánt Temetkezési Kft. teljes körű temetkezési szolgáltatással, több éves szakmai tapasztalattal, korrekt és díjmentes tájékoztatással segít a temetés megszervezésében és lebonyolításában. Addig ne döntsön a temetéssel kapcsolatban amíg nem kapott a Gyémánt Temetkezési Kft-től teljeskörű felvilágosítást.

"Nem kell minket választania, de díjmentes tanácsainkkal, jelentős összeget takaríthat meg" - vallja a cég vezetése!

Szolgáltatási terület főként az esztergomi temetőkre terjed ki, de a cég vállalja az elhunyt vidéki temetőbe való szállítását, és teljeskörű temetési szertartás lebonyolítását a környező településeken: Dorog, Kesztölc, Pilisszentlélek, Sárisáp, Tokod, Tát, stb... hivatali ügyintézésekkel együtt.

Gyémánt Temetkezési Kft. Esztergom

Kórházban bekövetkezett halálozás esetén:
Az elhalálozás helye szerinti osztályt (belgyógyászat, kardiológia, stb.) szükséges felkeresnie. Itt kapja meg az elhunyt személyes tárgyait, személyi igazolványát és a zárójelentést. Ha a boncolás mellőzését szeretné kérni, ezen az osztályon kell kitöltenie-aláírnia a kórház által alkalmazott formanyomtatványt.

A patológiai osztályra (bonc) nem szükséges elfáradnia!! A Halottvizsgálati Bizonyítvány beszerzését Gyémánt Temetkezési Kft intézi.

Amennyiben befárad a cég irodájába, nyugodt körülmények között átbeszélheti munkatársaikkal az ilyenkor szükséges teendőket, melyeket teljes mértékben el tud intézni a Gyémánt Temetkezési Kft Ön helyett.

Temetési díjtételek:

Gyémánt Temetkezési Kft Esztergom

Gyémánt Temetkezési Kft Esztergom

A halotti anyakönyvi kivonathoz szükséges dokumentumok ITT!

A Gyémánt Temetkezési Kft elérhetőségei és tovább tudnivalók a temetésekkel kapcsolatban a www.gyemanttemetkezes.hu oldalon!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa

2023. Szeptember 13. 14:05, szerda | PR

Szórakoztató ötletek barátokkal töltött időre: Kalandos tevékenységektől a vidám játékokig

A barátokkal és szeretteivel töltött idő pótolhatatlan. Akár offline, akár online társaságban emlékezetes pillanatokat teremthetünk a legkülönfélébb ötletek megvalósításával. A gasztronómia közös szenvedélyünk?

2023. Szeptember 06. 16:35, szerda | PR

Színvonalas, piacképes képzések-VLS

Intézményünk, a VLS Oktatási Központ felnőttképzési tevékenységét 1988-ban kezdte, így az egyik legnagyobb múltra visszatekintő felnőttképzési intézmény.