Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2015. Február 07. 06:00, szombat | PR
Forrás: (x)

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térségben

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térségben

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térség településein hivatali ügyintézéssel együtt - Gyémánt Temetkezési Kft.

Az esztergomi Gyémánt Temetkezési Kft. teljes körű temetkezési szolgáltatással, több éves szakmai tapasztalattal, korrekt és díjmentes tájékoztatással segít a temetés megszervezésében és lebonyolításában. Addig ne döntsön a temetéssel kapcsolatban amíg nem kapott a Gyémánt Temetkezési Kft-től teljeskörű felvilágosítást.

"Nem kell minket választania, de díjmentes tanácsainkkal, jelentős összeget takaríthat meg" - vallja a cég vezetése!

Szolgáltatási terület főként az esztergomi temetőkre terjed ki, de a cég vállalja az elhunyt vidéki temetőbe való szállítását, és teljeskörű temetési szertartás lebonyolítását a környező településeken: Dorog, Kesztölc, Pilisszentlélek, Sárisáp, Tokod, Tát, stb... hivatali ügyintézésekkel együtt.

Gyémánt Temetkezési Kft. Esztergom

Kórházban bekövetkezett halálozás esetén:
Az elhalálozás helye szerinti osztályt (belgyógyászat, kardiológia, stb.) szükséges felkeresnie. Itt kapja meg az elhunyt személyes tárgyait, személyi igazolványát és a zárójelentést. Ha a boncolás mellőzését szeretné kérni, ezen az osztályon kell kitöltenie-aláírnia a kórház által alkalmazott formanyomtatványt.

A patológiai osztályra (bonc) nem szükséges elfáradnia!! A Halottvizsgálati Bizonyítvány beszerzését Gyémánt Temetkezési Kft intézi.

Amennyiben befárad a cég irodájába, nyugodt körülmények között átbeszélheti munkatársaikkal az ilyenkor szükséges teendőket, melyeket teljes mértékben el tud intézni a Gyémánt Temetkezési Kft Ön helyett.

Temetési díjtételek:

Gyémánt Temetkezési Kft Esztergom

Gyémánt Temetkezési Kft Esztergom

A halotti anyakönyvi kivonathoz szükséges dokumentumok ITT!

A Gyémánt Temetkezési Kft elérhetőségei és tovább tudnivalók a temetésekkel kapcsolatban a www.gyemanttemetkezes.hu oldalon!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 16:43, csütörtök | PR

K&H: kivárnak a vállalatok az innovációval

a hatékonyságnövelő digitalizáció a magas infláció nyertese

2023. Június 06. 10:44, kedd | PR

Itt a segítség beázás esetén!

A kárpit- és szőnyegtisztító egy kifejezetten sokoldalúan felhasználható eszköz. Nem csak ipari, hanem lakossági környezetben egyaránt hasznát veheti az ember még a legváratlanabb szituációkban is.

2023. Május 29. 09:13, hétfő | PR

Hogyan vedd rá magad az aktív testmozgásra? Praktikus tippek életmódválóknak!

Ha szeretnénk egészségesebben élni, akkor a rendszeres testmozgást sem hanyagolhatjuk. Azonban azok, akik megszokták a passzív életvitelt, komoly kihívásokkal szembesülhetnek, mikor ezen változtatni próbálnak.