Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 16. 14:01, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Testvérpár tűnt el Piliscsévről - keressük!

Testvérpár tűnt el Piliscsévről - keressük!

Eltűnt egy testvérpár Piliscsévről csütörtökön, a két lányt, a 14 éves Szabó Alexandrát és a 11 éves Szabó Angelikát keresi a rendőrség.

Eltűnt a 14 éves Szabó Alexandra és a 11 éves Szabó Angelika csütörtökön délután Piliscsévről, aonnan a testvérpár ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Szabó Alexandra 160 cm magas, molett testalkatú, váll alá érő, barna hajú, barna szemű. Fülei fejhez simulóak, hasán műtéti heg található. Eltűnésekor piros szabadidő nadrágot, fehér rövid ujjú pólót és vékony barna kabátot viselt. Bokáig érő, vajszínű, fűzős cipő volt rajta.

Szabó Angelika kb. 140 cm magas, normál testalkatú, váll alá érő, szőkés barna hajú, zöld szemű. Eltűnésekor bordó rövidnadrágot, rózsaszín hosszú ujjú pólót, lila pulóvert és fekete szandált viselt.

A Dorogi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri Szabó Alexandra és Szabó Angelika megtalálásában. Kérjük, hogy amennyiben érdemleges információval rendelkezik a képen látható személyek tartózkodási helyével kapcsolatban, haladéktalanul értesítse a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es segélyhívók valamelyikén!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT