Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Szeptember 14. 05:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/fotó: facebook.com/RomanekEtelka

Több ázsiai turista célpontja lehet akár Esztergom is

Több ázsiai turista célpontja lehet akár Esztergom is

Eger, Budapest, Szentendre és Visegrád után Esztergomba látogatott el szerdán a nemzetközi Travel Life magazin két munkatársa, hogy a magyarországi kultúrát és utazási célpontjait reklámozzák a lap hasábjain.

A lapot főként a Fülöp-szigetek és Ázsia több más országa, azon polgárai számára készítik, akik már jártak Európa nevezetes városaiban – számolt be a részletekről közösség oldalán Romanek Etelka polgármester, aki Christine O. Cunanannal és Igor Krasnerrel arról is beszélgetett, hogy az első magyar fülöp-szigeteki nagykövetség megnyitása óta megerősödött az a magyarokkal közös szándék, hogy több ázsiai turista látogassa meg Magyarországot.

A két újságíró elmondta, hogy idejövet átnézték Magyarország elmúlt kétszáz évének történelmét, illetve feltérképezték több város, köztük Esztergom adottságát, benne ázsiai kapcsolatait, melynek élén természetesen a Suzuki áll. A találkozó után a távol-keleti újságírók azzal búcsúztak, hogy még meglátogatják a Balatont is – tette hozzá a polgármester.

Kapcsolódó cikk:

Amerikai tévés prédikátor és gasztro showman járt Esztergomban

Címkék: ázsia, turista, turisztika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT