Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2021. Január 30. 09:56, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Továbbra is keresik az eltűnt kertvárosi nőt!

Továbbra is keresik az eltűnt kertvárosi nőt!

Nagyszabású keresést indított szombaton reggel a rendőrség, a polgárőrség, a Kulcsár Kutató - Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány az asszony felkutatásáért.

Már a 6. napja, hogy a 63 éves Szilágyi Piroska eltűnt. Az asszony pszichésen zavart , orvosi kezelés alatt áll, téveszméi vannak, és az öngyilkossági hajlam sem kizárható! A Szalézi utcai otthonából január 24-én 11 és 13 óra között távozott ismeretlen helyre. Azóta nem találják.

Szilágyi Piroska vékony testalkatú, 160 centiméter magas, őszes rövid hajú, körülbelül 60 kilogramm, szemüveget visel.

Eltűnéskor viselt ruházata, fekete széldzseki, fekete színű csizma. Iratai nála vannak, telefonja kikapcsolt állapotban van.

Várják azoknak a jelentkezését, akik a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

Rendőrséggel, polgárőrséggel közösen a Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány szombaton nagyszabású keresést szervez, hogy az asszony előkerüljön.

Korábbi cikkek:

Újabb eltűntet keresnek az esztergomi rendőrök!

Eltűnt nő után egy eltűnt lányt is keres a rendőrség – Segítsünk!

Címkék: asszony, eltűnt, keresés,

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 24. 11:01, hétfő | Helyi

Nyomozást indított a rendőrség a metróbaleset ügyében

Vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a Kőbánya-Kispest állomásnál szombatra virradóra történt metróbaleset ügyében.

2022. Január 23. 09:49, vasárnap | Helyi

KÓTA-díjat kapott az Esztergomi Szimfonikus Zenekar és Reményi László karmester

2022. január 22-én tartotta idei díjátadó ünnepségét a KÓTA - Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium Nagytermében. 14 kategóriában 37 díjazottat ismertek el.

2022. Január 21. 12:08, péntek | Helyi

Az esztergomi születésű Pónya Sára is indul Pekingben a februári téli olimpián

Alpesisíben Kékesi Márton és Tóth Zita, míg sífutásban Kónya Ádám és Pónya Sára indulhat a februári, pekingi téli olimpián.

2022. Január 21. 11:42, péntek | Helyi

Túlnyomásos oxigénkamrát építenek az esztergomi kórházban

Az ország első államilag finanszírozott, kórházon belül kialakított túlnyomásos oxigénkamrája az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban épül meg.