Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2019. Július 27. 19:16, szombat | Helyi
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Tüzérségi lövedéket találtak Csolnokon

Tüzérségi lövedéket találtak Csolnokon

Már elszállították és megsemmisítik a Csolnokon szombat délután talált második világháborús tüzérségi lövedéket, a kitelepítettek visszatérhettek otthonukba

- közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel. Gajdos Milán elmondta, lövedék egy német gyártmányú, 15 centiméter átmérőjű repeszromboló gránát volt, amelyet kilőtt állapotban, azaz éles gyújtószerkezettel találtak meg egy építkezésen a Kossuth Lajos utcában.

A gránátot egy közeli területen semmisítik meg – mondta a tiszt, hozzátéve, hogy a műszerrel vizsgálták a területet és nem találtak másik lövedéket a területen.

A lövedék felfedezésekor 300 méter hosszan zárták le az érintett utcát, 22 házat és egy uszodát ürítettek ki, 56 embernek kellett elhagynia otthonát.Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 30. 05:00, szerda | Helyi

Meglátta, ellopta, majd el is adta a robogót

A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 22 éves férfival szemben, aki egy teremgarázsból lopott robogót, amit aznap értékesített.

2020. Szeptember 29. 11:09, kedd | Helyi

Vonatgázolás történt az esztergomi vonalon

Elgázolt egy embert az Esztergom-Budapest vonalon hétfőn kora este az egyik vonat Solymár és Pilisvörösvár között – közölte a MÁV közösségi oldalán.

2020. Szeptember 29. 07:28, kedd | Helyi

Több utcában lesz áramszünet!

Az E.ON folytatja szolgáltatásainak minősége és a biztonságos ellátása érdekében korszerűsítését.

2020. Szeptember 29. 07:23, kedd | Helyi

Nem volt jogsija az ittas motorosnak

Előállították a 48 éves férfit, aki ellen eljárás indult.