Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Augusztus 07. 11:19, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újabb polgármester-jelölt jelentette be indulását Esztergomban

Újabb polgármester-jelölt jelentette be indulását Esztergomban

Az Egész Esztergom Egyesület színeiben Révfalvi Gergely ügyvéd is elindul az őszi önkormányzati választáson a polgármesteri székért – mindezt közleményben tudatta a szervezet.

Ezzel – jelen állás szerint – három polgármester-jelölt – Hernádi Ádám és Cserép János mellett Révfalvi Gergely – közül választhatunk október 13-án Esztergomban.

Az Egész Esztergom Egyesület közleményben mutatta be jelöltjét:

Dr. Révfalvi Gergely vagyok. Esztergomi gyerek, esztergomi férj, háromszoros esztergomi apa, esztergomi ügyvéd, és Egész Esztergom pártatlan, független polgármesterjelöltje. Hivatásomban képviselő vagyok, az Önök érdekeinek a képviselője. Hernádi Ádám a Fideszt képviseli, Cserép János az ellenzéki pártokat. Egyik oldalon ígéretek, a másikon bírálatok. Köszönjük, egyikből sem kérünk már, mindkettővel tele van már a Sándor palota padlása, vagy a könyvtáré, vagy...
De Önt vajon ki fogja képviselni? Én és csapatom Egész Esztergomot képviseljük, 28.000 lelket és ugyanennyi testet is. Mindenkit, akivel ebben a gyönyörű városban élünk.

Én nem hiszek az ígéretekben, nem hiszek a bírálatokban, az eredményekben viszont hiszek. Hiszek az elköteleződésben és a szolgálatban is. Hiszek abban, hogy most van itt az ideje, hogy a saját kezünkbe vegyük a saját ügyeinket. Esztergom a miénk, esztergomiaké, és vállaljuk, hogy megdolgozunk érte. Saját városunk sorsáról végre mi magunk akarunk dönteni!

Az elmúlt 19 évben ígérgetett és meg nem kapott pénzügyi segítségek helyett mi az összefogást és a cselekvést választjuk. Az Egész Esztergom Egyesület az építés mellett köteleződött el.

Nekünk esztergomiaknak most kell majd döntenünk arról, hogy a városunkat építeni akarjuk, vagy elhernádolni – olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT