Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Június 16. 05:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újra angyalok lesznek környékünk motorosai

Újra angyalok lesznek környékünk motorosai

Idén június 22-én jótékonykodnak a motorosok Esztergomban és Dorogon, ekkor tarják meg az V. a Motorosok is lehetnek Angyalok felvonulásukat. A résztvevők adományukkal a Vaszary Kolos Kórházat támogatják.

Idén ötödik alkalommal lesznek angyalok a motorosok. A kezdeményezés teljes egészében karitatív, a teljes bevételt felajánlják a szervezők az esztergomi kórháznak. A rendezvény fő programpontja a régió legnagyobb jótékonysági motoros felvonulása, melyen tavaly több mint 500 motor vett részt, legtöbbjük utassal. Ez azt jelenti, hogy közel 1000 embert mozgatott meg ez a nemes ügy.

A rendezvényhez csatlakozó Motorosok egy matrica megvásárlásával, mint regisztrációs díj befizetésével „váltanak jegyet” és vesznek részt a felvonuláson (az ebből összeadódó összeget ajánlják fel a kórháznak).

Minden résztvevő motorost meghívnak a szervezők egy ínycsiklandó ebédre a felvonulás után. A jubileumi alkalomhoz méltóbb helyszín a menet végállomásához és a Motorosok megvendégeléséhez talán nem is lehetne, mint az esztergomi Bazilika.
Az ebéd után motoros véradásra is lesz lehetőség!

A felvonulásra a szervezők minden évben készítenek logóval ellátott pólókat is, melyek megvásárlásával szintén a kórház támogatását biztosítják.

Idén június 22-én, szombat, 9 és 17 óra között válnak angyallá a térség motorosai.

Még lehet licitálni a díjnyertes képre! Részletek ITT!

Fotók: Off Road Motors Lehotay kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT