Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2015. December 18. 08:07, péntek | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

Vásárral, bulikkal várhatjuk Esztergomban a karácsonyt és az újévet

Vásárral, bulikkal várhatjuk Esztergomban a karácsonyt és az újévet

Színes program várja az Esztergom és környékén élőket decemberben a város központjában, a Széchenyi téren.

Adventi Vásár (2015. december 17-21.) és Szilveszter (2015. december 31.) garantálja az ünnepi készülődést és szórakozást.

A vásár minden nap 14:00 órától várja a látogatókat egyedi kézműves termékekkel és ínycsiklandó ünnepi finomságokkal. A karácsonyi hangulatot tovább fokozzák a délutáni programok változatos műfajú koncertekkel, gyermekműsorokkal; az esték pedig a felhőtlen szórakozást garantálják, Ocho Macho, The Biebers, Firkin, Budapest SKA NuJazz Orchestra, Old Boys és még sokan mások lesznek láthatóak a tér színpadán.

Az ünnephez szorosan kapcsolódó vallási hagyományok és a jótékonyság sem marad el, az utolsó adventi gyertya közös meggyújtására december 19-én kerül sor a Szentháromság szobor körül lévő nagy koszorún, az evangélikus egyház képviseletében, valamint civil szervezetek, egyesületek adománygyűjtési akcióit is bárki segítheti, aki ellátogat a térre. Az óévet a Balkan Fanatikkal búcsúztatjuk, az újévet pedig tűzijáték és hajnalig tartó utcabál köszönti. Mindkét rendezvény programjai ingyenesen látogathatóak!

PROGRAMOK!

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.