Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2020. Május 13. 06:16, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Verekedésbe torkollott egy élettársi kártyaparti Esztergomban

Verekedésbe torkollott egy élettársi kártyaparti Esztergomban

Az agressszív férfi többször ököllel ütött, a nő karmolt.

A férfi és élettársa március 7-én este együtt kártyáztak és italoztak, amely után Esztergom belvárosában egy sörözőben veszekedtek egymással – közölte az ügyészség.

A vitatkozás a két fél között kölcsönös volt, egyre hevesebbé vált, ezért március 8-án hajnali 3 óra körül mindannyian elhagyták a sörözőt és a belváros irányába indultak. Az utcán férfi arcon ütötte élettársát, aki az ütéstől kibillent egyensúlyából és a falnak esett.

Két férfi próbálta a vádlottat féken tartani, eltávolítani nőtől, ez azonban nem sikerült nekik, mivel a vádlott egyre agresszívabbé vált, szitkozódva a távolodó asszony után ment és a ruházatánál fogva rángatta, majd egy padra lökte, ahol ököllel több ütést is mért a nő felsőtestére, fejére. A nő védekezésképpen megütötte, megkarmolta a vádlottat, aki ennek ellenére sem hagyott fel agresszív viselkedésével.

A nő a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban magánindítványát a sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt nem kívánta előterjeszteni.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje – tette hozzá a vádhatóság.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.