Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. December 08. 15:26, kedd | PR

Pestre költöznél? Mutatjuk, hogyan!

Pestre költöznél? Mutatjuk, hogyan!

A Pestre költözködésnél óriási segítség lehet egy olyan cég, ami megbízható és ismeri a pesti viszonyokat. Érdemes olyan céget keresni, mint a Promove, mert ők egyszerre vannak otthon Budapesten és vidéken is.

A nehezedő gazdasági helyzetben sokan döntenek úgy, hogy Pestre költöznek. A költözködés önmagában sem egy egyszerű műfaj, helyismeret és szakszerű segítség nélkül azonban még ennél is nehezebb lehet. Ilyen esetben érdemes egy megbízható és leinformálható céget keresni, ami egyformán otthonosan mozog Budapesten és vidéken is. A Promove tapasztalt költöztető szakemberei szinte mindent láttak már, és számos olyan dologban tudnak segíteni, amire nem is gondolnál.

Hogyan fogj neki?
Ha a lakás megvan Budapesten, akkor a legnehezebb részén már túl is vagy. Lépj kapcsolatba a Promove munkatársaival és kérj árajánlatot. A cég diszpécsere minden fontos adatot felvesz, aminek alapján egy pontos árajánlatot tud adni.

Miben kérhetsz segítséget?
A Promove nem csak a holmid mozgatásában nyújt segítséget. Amennyiben bútorokkal költözöl, szétszerelésükben és szakszerű csomagolásukban is segítenek, hogy a bútoraid épen és karcmentesen érkezzenek meg új otthonukba.

A költöztetéshez megfelelő dobozok is mindig gondot okoznak. A legtöbben a sarki kisbolt használt kartondobozaiba pakolnak, ami nem mindig jó ötlet, főleg, ha értékesebb holmit csomagolnál bele. Sok érték veszett már oda költözésnél egy gyengébb kartondoboz miatt, ezért érdemes néhány stabil költöztetődobozra beruházni. Ezeknek dupla az alja és jóval erősebb a ragasztása, így a könyvek súlyát is bírják. A Promove-nál a dobozokat is beszerezheted, sőt, házhoz is szállítják neked.

A cég munkatársai a csomagolással kapcsolatos tanácsokkal is szívesen ellátnak, mert sok olyan apró fogás van, amit érdemes tudni, hogy minden épségben megérkezzen egy hosszabb úton is Budapestre.

Mi legyen a felesleges holmikkal?
A magasabb bérleti árak miatt sokszor előfordul, hogy Pesten már csak jóval kisebb lakást sikerül bérelni, mint vidéken. Ez magával hozza a problémát, hogy azt a mennyiségű holmit, ami a vidéki lakásban kényelmesen elfért, már nem tudod bezsúfolni az új lakásban. Ilyenkor is tud segíteni a Promove, mert lomtalanítást is kérhetsz tőlük, így a feleslegessé vált, vagy leszanált holmikat még költöztetés előtt vagy után elszállítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.