Városlista
2021. március 6, szombat - Leonóra

Hírek

2020. December 08. 15:26, kedd | PR

Pestre költöznél? Mutatjuk, hogyan!

Pestre költöznél? Mutatjuk, hogyan!

A Pestre költözködésnél óriási segítség lehet egy olyan cég, ami megbízható és ismeri a pesti viszonyokat. Érdemes olyan céget keresni, mint a Promove, mert ők egyszerre vannak otthon Budapesten és vidéken is.

A nehezedő gazdasági helyzetben sokan döntenek úgy, hogy Pestre költöznek. A költözködés önmagában sem egy egyszerű műfaj, helyismeret és szakszerű segítség nélkül azonban még ennél is nehezebb lehet. Ilyen esetben érdemes egy megbízható és leinformálható céget keresni, ami egyformán otthonosan mozog Budapesten és vidéken is. A Promove tapasztalt költöztető szakemberei szinte mindent láttak már, és számos olyan dologban tudnak segíteni, amire nem is gondolnál.

Hogyan fogj neki?
Ha a lakás megvan Budapesten, akkor a legnehezebb részén már túl is vagy. Lépj kapcsolatba a Promove munkatársaival és kérj árajánlatot. A cég diszpécsere minden fontos adatot felvesz, aminek alapján egy pontos árajánlatot tud adni.

Miben kérhetsz segítséget?
A Promove nem csak a holmid mozgatásában nyújt segítséget. Amennyiben bútorokkal költözöl, szétszerelésükben és szakszerű csomagolásukban is segítenek, hogy a bútoraid épen és karcmentesen érkezzenek meg új otthonukba.

A költöztetéshez megfelelő dobozok is mindig gondot okoznak. A legtöbben a sarki kisbolt használt kartondobozaiba pakolnak, ami nem mindig jó ötlet, főleg, ha értékesebb holmit csomagolnál bele. Sok érték veszett már oda költözésnél egy gyengébb kartondoboz miatt, ezért érdemes néhány stabil költöztetődobozra beruházni. Ezeknek dupla az alja és jóval erősebb a ragasztása, így a könyvek súlyát is bírják. A Promove-nál a dobozokat is beszerezheted, sőt, házhoz is szállítják neked.

A cég munkatársai a csomagolással kapcsolatos tanácsokkal is szívesen ellátnak, mert sok olyan apró fogás van, amit érdemes tudni, hogy minden épségben megérkezzen egy hosszabb úton is Budapestre.

Mi legyen a felesleges holmikkal?
A magasabb bérleti árak miatt sokszor előfordul, hogy Pesten már csak jóval kisebb lakást sikerül bérelni, mint vidéken. Ez magával hozza a problémát, hogy azt a mennyiségű holmit, ami a vidéki lakásban kényelmesen elfért, már nem tudod bezsúfolni az új lakásban. Ilyenkor is tud segíteni a Promove, mert lomtalanítást is kérhetsz tőlük, így a feleslegessé vált, vagy leszanált holmikat még költöztetés előtt vagy után elszállítják.Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 23. 11:20, kedd | PR

Elkészült az újjávarázsolt mezőkövesdi általános iskola

Többi közt új nyílászárókkal, kibővített tornateremmel és teljesen felújított homlokzattal várja vissza a mezőkövesdi általános iskola a diákjait.

2021. Február 15. 15:03, hétfő | PR

Álláslehetőséget kínál a Neuzer Kft.

MATRICÁZÓ munkakörbe, álláslehetőséget kínál az esztergomi Neuzer Kft.

2021. Január 26. 16:51, kedd | PR

Innovatív szoftvereket fejlesztett a Jánosik és Társai Kft.

Speciális, innovatív szoftvereket fejlesztett ki és vezetett be a Jánosik és Társai Kft. Ezek segítségével pontosan nyomon követhetik és ellenőrizhetik a megrendelők a cég által elvégzett munkákat.

2021. Január 26. 08:07, kedd | PR

Covid 19 szűrés Dorog-Esztergom térségében!

A Federalmed Mentőszolgálat és a Horizont Egészségügyi Alapítvány Dorog és Esztergom 25 km-es körzetében vállalja kis és nagy létszámú munkahelyek munkavállalóinak, magánszemélyeknek a COVID-19 teszteléses szűrését.