Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Május 26. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Éder Mónika

Péterfy Bori, stand up és jó pár fellépő a Kosbor Fesztiválon

Péterfy Bori, stand up és jó pár fellépő a Kosbor Fesztiválon

Péterfy Bori, a Maszkura és a Tücsökraj zenekar valamint stand up-os Felméri Péter is fellép többek közt júniusban a Kosbor Fesztiválon Dorogon. A rendezvényen a programok mellett persze a finom borok is kínálat része.

Június 7-én és 8-án ismét várja az érdeklődőket Dorogon az Otthon téren a Kosbor Fesztivál. A néhány éves múlttal rendelkező eseményre az évek során egyre többen látogatnak el, hiszen a minőségi borok mellett, színvonalas szórakozást is kínál a rendezvény.

A fesztiválra való belépés ingyenes, de a kiállított borokból, csak a fesztivál címerével jelzett kóstoló poharakkal lehet kérni, amelynek ára 600 forint, ezen felül pedig az egyes borokat kell megfizetni. Az első 500 érkező ajándékba kapja pohara mellé a kóstolót, aki pedig sokallja, az szerencsét is próbálhat, hiszen a Facebookon naponta sorsolnak ki egyet-egyet a rendezők. Ehhez nem kell mást tenni, mint május 6 és június 6 között a megadott elérhetőségeiken elküldeni nevünket, telefonszámunkat és e-mail címünket, mivel ide küldik ki a szerencséseknek az átvételhez szükséges információkat.

Akit a borok mellett a szórakozás is vonz, az állandó programok mellett (airsoft, kézművesek, gyerekfoglalkozás, lovagolás, játékos vetélkedők, népi játszótér) több koncert közül is válogathat, fellép többek közt a Péterfy Bori & Love Band, a Maszkura és Tücsökraj együttes valamint Gubás Gabi és Zenekara. A stand up műfaj kedvelői pedig Felméri Péter poénjain szórakozhatnak.

Június 7. Péntek
Jammelés a Zenész klubbal
Filip Gyuri Band
The Rugó

Június 8. Szombat
Bóbita együttes Gyerekműsora
Dorogi Nehézatlétikai Club birkózó bemutató
Rendőrségi kutyabemutató
Molnár Gyögy, Harmonika
Felméri Péter Stand Up
Gubás Gabi és Zenekara
Maszkura és a Tücsökraj
Péterfy Bori & Love Band

A kitelepülő pincészetek: Gelbmann (Süttő), Hilltop (Neszmély),Tüske (Szekszárd), Ősi (Villány), Epemester (Tahitótfalu), Balla Géza és Royal Tokaj pincészet, Izabella (Tokod), Haraszty Vallejo, (Etyek), a Csobánci Bormanufaktúra és Tarpa pálinkák is kaphatók lesznek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.