Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Június 10. 09:56, szombat | Helyi
Forrás: police.hu - fotó: illusztráció

Piásan az elektromos biciklizés is ittas vezetés – már tudja az eltiltott esztergomi férfi

Piásan az elektromos biciklizés is ittas vezetés – már tudja az eltiltott esztergomi férfi

Megint több ittas vezetőt szűrtek ki a rendőrök a megye útjain. Esztergomban egy vezetéstől eltiltott fiatal férfi elektromost biciklivel közlekedett ivás után. Csakhogy elektromos üzemmódban és így ez már ittas vezetés.

A járőrök június 9-én 9 óra 24 perckor Lábatlan belterületén ellenőriztek egy 53 éves helyi lakost. A segédmotoros kerékpárral haladó férfinél ittasság gyanúja merült fel, ezért a rendőrök mintavételre előállították, járművezetői igazolványát átvételi elismervény ellenében elvették.

A tatabányai rendőrök 17 óra 53 perckor ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. Az 55 éves helyi férfi Tatabányán, a Kossuth Lajos utcában haladt járművével, amikor igazoltatták. A járőrök a sofőrt szondáztatták, majd a pozitív mérési eredményeket követően részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

20 óra után nem sokkal egy 53 éves tatabányai lakost szondáztattak, akinél szintén ittasság gyanúja merült fel. Részére is közigazgatási bíróságot szabtak ki.

Az esztergomi járőrök 20 óra 35 perckor intézkedtek egy 26 éves elektromos kerékpárral haladó férfivel szemben. A fiatalember motoros üzemmódban haladt a járművek, amikor ellenőrizték. A vele szemben alkalmazott szonda pozitív értéket jelzett, ezért mintavételre előállították. A rendőrök megállapították, hogy a férfit az Esztergomi Járásbíróság a vezetéstől jogerősen eltiltotta.

A tatai rendőrök június 10-én 0 óra 20 perckor ellenőriztek egy 25 éves fiatalembert. A gépkocsivezetőt szondáztatták, majd részére a mérési eredmények alapján közigazgatási bírságot állítottak ki.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.