Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2019. November 08. 05:02, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Pirosnál kiszállt a kocsiból, átült egy másikba és üvöltözve megütött egy nőt

Pirosnál kiszállt a kocsiból, átült egy másikba és üvöltözve megütött egy nőt

Garázdaság vétség miatt indult ügyben nyújtott be vádiratot az ügyészség azzal a férfival szemben, aki Esztergom belvárosában a piros lámpánál megálló személykocsi vezetőjét bántalmazta, miközben vele üvöltözött.

A vádlott 2018. november 5-én 8 óra körül Esztergomban a Rákóczi térnél a piros lámpa miatt álló, neki idegen egyik kocsihoz ment, feltépte az ajtaját, beszállt és a jármű vezetőjét, egy nőt minden előzetes ok nélkül megütötte, miközben vele üvöltözött.

A nő a vádlott magatartásától rendkívül megijedt és próbálta kilökni az autóból, ez azonban nem sikerült. A közelben buszra várakozó járókelők húzták ki a vádlottat a kocsiból, aki trágár módon kiabált. A nőnek sérülése nem keletkezett.

A vádlottnak a nyílt utcán, a forgalmas közúton agresszív, a társadalmi együttélés szabályaival szembe helyezkedő magatartásán a járókelők megbotránkoztak.
Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével közérdekű munka büntetésre ítélje – közölte az ügyészség pénteken.Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 16:26, szerda | Helyi

Esztergom vármegye települései közösen állítanak emléket Trianonnak

A Nemzeti Összetartozás Napján, június 4-én 16 óra 15 perctől az esztergomi országzászlónál és a kopjafánál tartanak közös megemlékezést a kettészakított vármegye települései az Esztergomi Polgári Körök szervezésében.

2020. Június 03. 11:41, szerda | Helyi

Érdekességek és fotósorozat a Szénrakodóról!

Friss képeket készített az esztergomi szénrakodóról az MTI fotósa, Mónus Márton kedden.

2020. Június 03. 10:40, szerda | Helyi

Elkaszálják az esztergomi fűnyíró-tolvajokat

Egy kiskunfélegyházi és egy éves tiszaföldvári férfinak megtetszett az esztergomi fűkasza.

2020. Június 03. 08:44, szerda | Helyi

Nemcsak a fiatalok tesznek felháborítót Esztergomban

Olvasói észrevétel és fotó.