Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2020. Február 05. 18:25, szerda | PR

Podcast, e-learning - ne hagyja ki az új lehetőségeket!

Podcast, e-learning - ne hagyja ki az új lehetőségeket!

A mai világban sokunknak kincset ér az idő, és mind többen szeretik kihasználni, hogy egyszerre több dolgot csinálnak. Tanulni, tájékozódni is lehet olyankor, amikor esetleg unatkoznánk.

Eltereli a figyelmünket és informál

A hagyományos rádiócsatornákat egyre kevesebben hallgatják, és keveseknek van meg a régi cd-gyűjteményük, de a hang alapú szórakoztató, oktató anyagok rendkívül népszerűek. Még mindig nagyon szeretünk hallgatni valamit, amikor el vagyunk valamivel foglalva, ami mellett tudunk figyelni, vagy épp várakozunk.
Várni pedig elég sokat kell, például amíg a tömegközlekedés elvisz A-ból B-be, vagy a dugóban állunk az autóval.
Egy 2019-re vonatkozó felmérés szerint a budapesti átlag autós több mint 100 órát ül a csúcsforgalomban egy évben - kétségtelen, ezt az időt érdemes hasznosítani. És ez a stressz szintet is lejjebb viszi, hiszen számunkra értékes dologra tudjuk fordítani az időnket és a figyelmünket.Bármikor elővehető hangkonzerv

Érdemes elsőként megemlíteni a podcastokat. A podcast ‘forradalom’ 2018-ban zajlott le, azóta egyre több ilyen anyaggal találkozhatunk.
A podcast tulajdonképpen egy rádióadás-konzerv, azaz hallgatható beszélgetés, műsor. Online portálok is készítenek ilyet, sokféle témában. Ha a telefonunkon akarunk efféle anyagokat hallgatni, telepítenünk kell rá egy alkalmazást, amennyiben alapból nincs fenn; emellette a Spotify is használható e célra.
A nekünk tetsző online műsorokra érdemes regisztrálnunk, és kapni fogjuk az aktuális adásokat. És máris nemcsak zenét hallgathatunk a metrón, vonaton, fogorvosi váróban, a gyerek edzése alatt toporogva, hanem érdekes műsorokat.

Hallgatva tanulni

Vásárolhatunk e-learning hanganyagokat is, vagy letölthetünk, online hallgathatunk meditációkat - bár ez utóbbihoz nyugodt környezet szükséges, nem feltétlenül a gyerekünk vizilabda edzése mellett érdemes ehhez fordulnunk.

A szabadidőben, közlekedés, esetleg házimunka közben hallgatható hanganyagok rendkívül népszerűek, így a hazai hangstúdiók is széleskörű szolgáltatásokat nyújtanak e téren, ha valaki ügyfeleinek ilyen szolgáltatást akar kínálni.
A hangoskönyveknek is megvan a rajongótábora. Ezek a megoldások azoknak is nagy segítséget jelentenek, akik nehezen, vagy egyáltalán nem tudnak valamilyen okból könyvet olvasni. Szinte minden keresett irodalmi műnek - például a Harry Potter sorozatnak - elérhető a hangoskönyv változata, sokat neves színészek olvasnak fel. Ha nyelvet tanulunk, nagy hasznát vehetjük a világszerte népszerű audio bookoknak.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.