Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Szeptember 04. 09:45, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Pofozkodó edzőtábor Esztergomban – jöhet az Európa-bajnokság - VIDEÓ

Pofozkodó edzőtábor Esztergomban – jöhet az Európa-bajnokság - VIDEÓ

Gőzerővel készült a magyar kick-box válogatott Esztergomban múlt héten az Európa-bajnokságra. A kontinensviadalon térségünkből is több sportoló részt vesz.

Esztergomban edzőtáboroztak az utánpótlás kick-box válogatott light-contact szabályrendszerben versenyző sportolói múlt héten. A Zrínyi Miklós vezette táborban az Esztergomi KBSE és a Nyergesújfalu SE bunyósain kívül a Titán SE, a Hegyesi SE és a szegedi Combat versenyzői készültek napi két edzéssel az utánpótlás Európa-bajnokságra.A 15 ifjú titán 150 négyzetméter tatamin közel 1500 percet töltött edzéssel.

Zrínyi Miklós szerint egy újabb sikeres tábort tudhatnak magunk mögött a sportolók, akik kivétel nélkül teljesítették a tőlük elvártakat. A válogatott szakmai igazgatója hozzátette, hogy szerencsére sérülések csak kis mértékben nehezítették a munkát. A mesteredző mellett az edzéseken három edző, Olasz Attila, Szántó Sándor és Hirsch Viktor is segédkezett. Jelenleg már minden bunyós saját klubjában edz, majd szeptember 15-én utazik a válogatott a lengyelországi Krynica-Zdrojba az Eb-re.

Kick-box válogatott Esztergomban edzőtáborozott

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.