Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 06. 04:00, kedd | Helyi
Forrás: mti

Pótlóbuszok járnak Esztergomból a vonat helyett

Pótlóbuszok járnak Esztergomból a vonat helyett

Új biztosítóberendezéseket helyeznek üzembe az Esztergom-Budapest vasútvonalon Leányvár, Esztergom-Kertváros és Esztergom állomáson.

A munkák szombattól kezdődnek, az érintett településeken menetrendváltozásokra és pótlóbuszos átszállásokra kell számítani - tájékoztatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. pénteken az MTI-t.


Közölték: szombat-vasárnap helyezik üzembe a biztosítóberendezést Leányváron, a hétvégén a vonatok módosított menetrend szerint járnak, de vonatpótló autóbuszok közlekedésére nincs szükség.

Március 10-12. között Esztergom-Kertváros és Esztergom állomás biztosítóberendezését helyezik üzembe, ebben az időszakban Dorog és Esztergom között vonatpótló autóbuszok viszik majd az utasokat - tették hozzá.

A NIF közleményében azt kérte az utasoktól, hogy tájékozódjanak a vágányzárakról és a pontos menetrendről az Elvira menetrendi keresőben, a MÁV-csoport honlapján a vágányzári hírekben, az állomási hirdetményekből, vagy a Mávdirekt telefonos ügyfélszolgálatánál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT