Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Október 05. 08:36, hétfő | Helyi
Forrás: InfoEsztergom

Príma-díjat kapott az esztergomi testnevelő

Príma-díjat kapott az esztergomi testnevelő

Átadta pénteken a Megyei Príma-díjakat a Vállalkozók Országos Szövetsége megyei szervezete Tatabányán. Szerencsés Tibor esztergomi testnevelő, edző díjazott mellett egyéb elismerést vehetett át esztergomi vállalkozó is.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Komárom-Esztergom Megyei Szervezete már 11. alkalommal ítélte oda a megyei Príma-díjakat, melyeket péntek este adott át a szervezet a megye kulturális, sport- és szellemi életének kimagasló személyiségeinek a tatabányai Jászai Mari Színházban. Az idei tíz jelöltet ezúttal is a szervezet kuratóriuma választotta ki ajánlások alapján, mellettük pedig a közönségdíjasra lehetett szavazni.

Príma Közönségdíjat kapott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tatai Csoportja, Megyei Príma Díjat Tatabánya Város Fesztivál Fúvószenekara, a Bányász Mazsorett Együttes és Szerencsés Tibor vehetett át. A Príma Különdíjat a Nádas Alexandra-Nagy Gábor művészházaspár érdemelte ki.

A Megyei Év Vállalkozója díjakat is átadta a VOSZ: elismerést vehetett át Balambér Attila és Balambér Zoltán, a B-Store Kft. két ügyvezető igazgatója, Balázs Gábor, a BG Credit House Kft. ügyvezető igazgatója, Eisenbart Győző, az Egex-Plus Kft. ügyvezető igazgatója, Erős Attila Levente, a Mária Valéria Nyelviskola Kft. ügyvezető igazgatója, Hidvégi László egyéni vállalkozó, Juhász Enikő virágkötő, Juhász Sándorné, az Inter-Trade Kft. ügyvezető igazgatója, Geszler Csaba, a GESZLER Kft. ügyvezető igazgatója, Noriyoshi Machino, a Diamond Electric Kft. ügyvezető igazgatója, Pongrácz János, a Pongrácz Logistic Kft. ügyvezető igazgatója, Sashalmi Péter, a Kettőspont Kft. ügyvezető igazgatója, Sárközy Géza, a Dexi Dekor Bt. ügyvezető igazgatója, Terjéki Attila, a Seefood Trade Kft. ügyvezető igazgatója, Vithalm Antal őstermelő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.