Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Szeptember 06. 08:03, péntek | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Programkavalkád a hétvégén Esztergomban – ajánló

Programkavalkád a hétvégén Esztergomban – ajánló

Két fesztivál rengeteg programmal vár minket a hétvégén Esztergomban, valamint fergeteges koncerteken is szórakozhatunk. Programajánló!

Az Ocho Macho, a Bikini, a Ghymes és a Balkánfanatik szórakoztatja koncertjeivel Esztergomban az érdeklődőket péntektől vasárnapig az Ízek Korok Hangulatok rendezvényen, mely látnivalóival, programjaival megidézi a középkort. Részletes program ITT!

Szombaton és vasárnap második alkalommal várja az esztergomiakat és az idelátogatókat az ESZTÖR Napok elnevezésű történelmi rendezvény a Várhegyen. Részletes program ITT!

Csütörtökön nyílt meg a negyedik Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázat kiállítása a Féja Géza Közösségi Házban, mely az eredményhirdetést követően megtekinthető szeptember 30-ig. Bővebben!

Hetedik alkalommal rendezi meg a hagyományos Quadriburgiumi Játékokat Visegrádon a Soproni Sándor Egyesület szeptember 6-án. Az római kori életet felidéző programnak a lepencei őrtorony biztosít helyszínt. Részletek!

A hónap első péntek estéje mindig a vadászaté, pontosabban a Single Party-é a +21 Kultúrhely és Koktélbárban, ahol ezúttal szülinapokkal színesedik az est. Részletek!

Igaz már nem a hétvége, de hétfőn is vár ránk program: Pribojszky Mátyás: Ide-át – Két történet című kötetét ismerhetik meg az érdeklődők az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban szeptember 9-én 17 órakor. Bővebben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.