Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Augusztus 26. 07:50, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Rabolt is a piliscsévi megrontó? - FOTÓK

Rabolt is a piliscsévi megrontó? - FOTÓK

Összehangolt rendőri akció keretében szombaton fogták el a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint augusztus 21-én Pilismaróton durva rablást követett el. Vélhetően a férfi azonos a piliscsévi megrontóval.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint L. László a délutáni órákban saját háza kertjében támadt rá a sértettre, bántalmazta az asszonyt és eltulajdonította különböző értékeit. A rendőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását, a széleskörű adatgyűjtés során még a bűncselekmény elkövetésének napján azonosították a 33 éves piliscsévi férfit, aki a gyanú szerint azonos a már előkerült piliscsévi lányokkal eltűnt megrontóval.

Rabolt is a piliscsévi megrontó?

A gyanúsított ellen - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja, amelynek során előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Blikk szerint a férfi saját kertjében támadt rá azidős asszonyra, akinek fülbevalóit kitépte, aranygyűrűjét és kevéske pénzét is elrabolta. A kisnyugdíjast annyira összeverte egy széklábbal L. László, hogy még mindig kórházban ápolják.

Rabolt is a piliscsévi megrontó?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.