Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2024. Január 23. 11:41, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

RABUL EJTETTE A GYŰRŰ HATALMA

RABUL EJTETTE A GYŰRŰ HATALMA

A tatabányai férfi tankolás során talált egy ékszert, amit a lányának adott. Kiderült, hogy közel 350 ezer forintot ért. A nyomozók kihallgatták a jogtalan elsajátítót.

Az egyik tatabányai benzinkútnál állt meg egy 30 éves helyi lakos december 3-án délelőtt. A járműve ajtaját kinyitotta, ekkor egy gyűrűt vett észre a földön. Felvette, majd tankolás után hazament, és az ékszert a lányának adta. Közben a tulajdonos feljelentést tett a gyűrű elvesztése miatt, melynek értéke közel 350 ezer forint. A tatabányai nyomozók adatgyűjtést végeztek és kamerafelvételeket ellenőriztek. Így sikerült a 30 éves férfit azonosítani, akit gyanúsítottként kihallgattak. Az ékszert lefoglalták, amit a rendőrség a sértettnek visszaad. Jogtalan elsajátítás miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.