Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Január 16. 08:07, szerda | Helyi
Forrás: Polgármesteri Hivatal

Ragadjunk hólapátot - kötelező

Ragadjunk hólapátot - kötelező

Esztergomban rendelet írja elő a síkosságmentesítést, mely alapján mindenkinek magának kell gondoskodnia erről saját portája előtt. Minderre az önkormányzat az elmúlt napokban esett hó miatt hívja fel a figyelmet.

A napokban lehulló, jelentős mennyiségű hó miatt az önkormányzat felhívja az esztergomiak, társasházban élők, közös képviselők és vállalkozások figyelmét a síkosságmentesítéssel kapcsolatos kötelezettségekre.

Esztergomban önkormányzati rendelet szerint „(…)közösségellenes magatartást követ el az ingatlantulajdonos vagy az ingatlant más címen használó, aki belterületi ingatlanának és közterületek tisztításáról, hó- és síkosságmentesítéséről nem gondoskodik…(…)”

Amennyiben a város közigazgatási területén a havazás miatt a közutakat (elsősorban a hegyi utcákat) időben nem tisztítják meg, úgy vagy a Zöldút Kft. ügyeleti számán, vagy a Polgármesteri Hivatal ügyeleti számán jelenthetik be.

Zöldút Kft: 20/368-1027

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT