Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Február 23. 14:50, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Rajta akarnak meggazdagodni? Tóth Gabinak elege lett a zenészbarátokból

Rajta akarnak meggazdagodni? Tóth Gabinak elege lett a zenészbarátokból

- Elég volt abból, hogy nagyon sok jól menő zenekar, előadó, akiknek ma már nehezebb a fennmaradás, nem olyan népszerűek, mint régen, duettekre invitálnak, és én persze mindig álljak készen és segítsek, aztán utána meg totál ingyen az én hírnevemen arassák le a babérokat – vélekedett az énekesnő, aki azt is sérelmezi, hogy ha nemet mond, lelkifurdalást okoznak neki.

- Akkor a következő dumákkal próbálnak lelkiismeret-furdalást csinálni: hát azt hittem, neked ez megtisztelő. Köszönöm, igen, az. De négy évvel ezelőtt is megtisztelő lett volna, csak akkor a kutyának nem kellettem. Most meg, hogy ismertebb vagyok és jól mennek a dolgaim, hirtelen legyen nekem minden megtisztelő... Köszönöm szépen, nem kérem. Bunkó vagyok? Úgy érzem, elég sok pénzt raktam mások zsebébe, hogy az lehessek... Szép napot! – írta ki a Facebookra Gabi, akinek mostanában kell megtanulnia egyedül élni.
- Miután Dávid elköltözött, még pár hétig úgy aludtam el, hogy égett a lámpa és ment a tévé. Ma már nem kell a világítás, elég, ha a tévét bekapcsolva hagyom. Lefekvés előtt keresek egy olyan adót, ahol sötétebb a kép, beállítom a készüléket, hogy kapcsolja ki magát hajnali 3-kor, mert addigra már biztosan elalszom – mondta a tapolcai énekesnő.

Címkék: Tóth Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.