Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Július 09. 14:39, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Rallycross: World Premiere 2020

Rallycross: World Premiere 2020

Kedves versenyzők, szurkolók, sportbarátok!

A vírusválság okozta Csipkerózsika álmából felébresztve, 2020. július 11-én újraindul az élet a Rallycross pályákon is.

Ez a csonka évad egy új innovatív kategória elindításával más lesz, mint az előzőek. A hosszú, közel két éves fejlesztő munka gyümölcse beérett. A Swift Hybrid RX Cup sorozat autói, a Magyar Rallycross Országos Bajnokság Kakucsringen rendezett versenyén debütálnak.

Számunkra hatalmas megtiszteltetés, hogy a kicsi, de hatalmas szellemi tőkével rendelkező országban lehet a világpremierje a Hybrid technológia rallycrossban történő alkalmazásának.

Az 1,6 Swift Europe Cup sorozat járműveinek hátsó tengelyére elektromos kiegészítő hajtást építettünk, majd szoftveresen összehangoltuk az első hajtást adó benzinmotorral. Ettől az autó egy kicsit nyomatékosabb, hamarabb reagál a gázadásra.

A mezőnyben egyaránt megtalálhatóak a fiatalok és a harc edzett rutinos rókák. Az eddigi tesztek alapján a csapat tagjai időben nagyon közel vannak egymáshoz, így várhatóan komoly küzdelem lesz a dobogós helyezésekért.

Az eddig megjelent információkból már sokan ismerik modern gladiátorainkat: Held Zoltán, Nagy Benjámin, Luigi, Turi Tamás, Vaskó Dominik és Need Cohen. Az utóbbi Izraeli pilótának köszönhetően elmondhatjuk, hogy nemzetközi lett a bajnoki sorozat, a résztvevők alapján.

A versenyzők és csapatunk szeretettel vár minden érdeklődőt a szezonnyitón!

Facebook oldal: www.facebook.com/swifthybridrxcup
Weboldal: www.hybrid-rx.com/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.