Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Szeptember 24. 17:19, csütörtök | Helyi
Forrás: (x)

Régiség felvásárlás a fővárosban és vidéken

Régiség felvásárlás a fővárosban és vidéken

Feleslegessé vált régi bútora? Nem tudja, mit kezdjen a régi tárgyaival? Nincs szíve kidobni a régiségeket, de szabadulna tőlük? Készpénzre van szüksége?

Forduljon hozzánk! Bízza gondoskodó, hozzáértő kezeinkre régi tárgyait! Cégünk bútor felvásárlással, hagyaték felvásárlással, porcelán felvásárlással, illetve festmények felvásárlásával foglalkozik. Hozzáértő csapatunk az ország minden pontjáról gyűjti a régiségeket, amelyekért azonnal kézpénzzel fizetünk. Vállalatunk több éves tapasztalattal rendelkezik az antikvitások terén, nálunk biztos kezekben lesz a régi asztala, a dédszülőktől örökölt könyvek, vagy a feleslegessé vált családi porcelánok. Szakértőink precízen és becsületesen mérik fel a családja régiségeit. Cikkünken pontról pontra átvesszük mindazokat a szempontokat, amelyek alapján könnyedén válhat meg félretett régiségeitől, valamint megismerheti, hogy mi lesz a bútorok, hagyatékok, porcelánok és festmények sorsa a felvásárlás során.

Antik tárgyai nem csak kincset, de pénzt is érhetnek

Hazánk műkincspiaca nagyon stabilnak nevezhető. Az örökölt családi ereklyék nemcsak szép emlékekkel, de pénzzel is gazdagíthatják. Ezért nagyon fontos, hogy értékeinkkel megbízható, tapasztalattal rendelkező régiség és hagyaték felvásárlót keressünk fel. Galériánk térítésmentes felbecslést kínál leendő ügyfeleinknek, akik csupán pár kattintással elindíthatják a folyamatot. Elég néhány fényképet feltölteni az online térbe (www.keszpenz-azonnal.hu) az adott bútorról, porcelánról, vagy festményről, kollégáink máris munkához látnak.

Régiség felvásárlás - megkereséstől az értékesítésig

Nemcsak az interneten, de személyesen is állunk rendelkezésre. Hívjon (06302346820) bátran bennünket, s rövid időn belül szakembereink felkeresik Önt otthonában, ahol felbecsüljük a felvásárlásra kínált tárgyakat. Munkatársaink mindenben segítségére lesznek. A felbecslés után időt adunk ajánlatunk átgondolására, hiszen sosem könnyű továbbadni családi hagyatékunkon, viszont ne felejtsük, a tárgyak csak tárgyak, de az emlékek velünk maradnak. A felesleges régiségei családjának pénzszerzési lehetőséget nyújthat, valaki másnak pedig boldogságot hozhatnak. A mi célunk, hogy mindenki jól járjon. Keressen, hogy segíthessünk.

Budapest Antik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.