Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

Egy különleges rekord elérésében vehetnek részt azok a gyerekek, akik eljönnek 2023. május 28-án, vasárnap 8 órától Esztergomban, a Kerek-tó partjára, ahol a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége szervez nagyszabású rendezvényt.

A gyereknapon szeretnék felállítani az „Egy helyszínen, egyszerre, egy időben spiccbottal horgászó legtöbb gyermek” rekordját, lesz ugrálóvár, arcfestés, rendőrségi és tűzoltó bemutató, valamint 11-től Rózsás Viki ad gyermekműsort.

Az érdeklődők a természetházban a halakról és a fenntarthatóságról hallhatnak előadást, délben a szervezők halászlével és gulyáslevessel látják vendégül a résztvevőket.

Zoltai Dániel, a KEMHESZ elnöke elmondta, a szövetség, mint a vármegye legnagyobb civil szervezete, kiemelt figyelmet fordít az utánpótlás nevelésére, a fiataloknak szóló programokra. A rendezvény elsődleges célja a horgászsport népszerűsítése, a halak, a víz megismerése, megismertetése.

A szervezők kérik, hogy a gyermekeket szülő kísérje el.Érdeklődni Osvald Zsoltnál lehet, a 70/251-8868-as mobilszámon. A program a MOHOSZ-OHSZK HUNOP és KIRE pályázatainak támogatásával valósul meg.

(A fotók illusztrációk, egy korábbi gyermeknapon készültek.)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:58, kedd | Helyi

OLASZ ÁGNES FOTOGRÁFUS FALUSI ÉLETKÉPEI ESZTERGOMBAN

2023. június 3-án, 16:00 órakor nyitja meg Olasz Ágnes fotográfus kiállítását az Eurohíd Alapítvány, a Kapcsolatok Házában.

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

2023. Május 22. 14:25, hétfő | Helyi

Keresik az Év Futó Fotóját!

Kezdő, haladó és hobbifutók jelentkezését is várják

2023. Május 22. 11:59, hétfő | Helyi

Megnyílt Bangó Miklós Tavaszi tárlata

Bangó Miklós festőművész munkáiból nyílt kiállítás a Kapcsolatok Házában „Tavaszi tárlat” címmel, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.