Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

Egy különleges rekord elérésében vehetnek részt azok a gyerekek, akik eljönnek 2023. május 28-án, vasárnap 8 órától Esztergomban, a Kerek-tó partjára, ahol a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége szervez nagyszabású rendezvényt.

A gyereknapon szeretnék felállítani az „Egy helyszínen, egyszerre, egy időben spiccbottal horgászó legtöbb gyermek” rekordját, lesz ugrálóvár, arcfestés, rendőrségi és tűzoltó bemutató, valamint 11-től Rózsás Viki ad gyermekműsort.

Az érdeklődők a természetházban a halakról és a fenntarthatóságról hallhatnak előadást, délben a szervezők halászlével és gulyáslevessel látják vendégül a résztvevőket.

Zoltai Dániel, a KEMHESZ elnöke elmondta, a szövetség, mint a vármegye legnagyobb civil szervezete, kiemelt figyelmet fordít az utánpótlás nevelésére, a fiataloknak szóló programokra. A rendezvény elsődleges célja a horgászsport népszerűsítése, a halak, a víz megismerése, megismertetése.

A szervezők kérik, hogy a gyermekeket szülő kísérje el.Érdeklődni Osvald Zsoltnál lehet, a 70/251-8868-as mobilszámon. A program a MOHOSZ-OHSZK HUNOP és KIRE pályázatainak támogatásával valósul meg.

(A fotók illusztrációk, egy korábbi gyermeknapon készültek.)

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.