Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Szeptember 10. 04:00, kedd | Helyi
Forrás: Suzuki

Rekordrészvétellel zárult a Suzuki Családi Napja

Rekordrészvétellel zárult a Suzuki Családi Napja

Rekordszámú, 8000 résztvevő, több tucat színes program és 4 élő koncert: óriási sikerrel zárult a Magyar Suzuki Zrt. idei Családi Napja.

A vállalat életében különösen fontos szerepet tölt be a rendezvény, hiszen remek alkalom arra, hogy elismerését és megbecsülését fejezze ki valamennyi munkatársa felé - számolt be minderről a Suzuki közleményében. Hozzátéve, fontos kiemelni, hogy a dolgozók 71 százaléka több mint 10 éve a cég munkavállalója. Az 5-10-15-20-25 éves törzsgárda tagok köszöntése mellett emlékezetes pillanatokkal gazdagodhattak a suzukisok családtagjaikkal együtt.

Az összetartozás ünnepe
Szabadulószoba, VR játékok, lasertag, japán különlegességek, Megaring kalandpark, légvárvilág, mászófal: megannyi színes programmal várta több ezer dolgozóját a Magyar Suzuki Zrt. a „Kapcsolj rá Suzuki” Családi Napon szeptember 7-én a Prímás-szigeten. A rendezvény célja minden évben, hogy a vállalat munkatársai a hétköznapokból kiszakadva együtt tölthessenek el egy önfeledt napot szeretteikkel, barátaikkal és kollégáikkal.

A minden korosztály igényeit figyelembe véve kialakított programok közül a hajókirándulás, illetve a városi vonatozások bizonyultak idén is a legvonzóbbnak, de a TNT és a JETLAG együttesek koncertjei is rendkívül népszerűek voltak. A bámulatos tűzijátékkal tarkított esti táncmulatságon pedig vidáman ünnepeltek, mulattak együtt kicsik és nagyok.



Rekorder Suzuki

Júliusban a Magyar Suzuki Zrt. 27 éves fennállásának legerősebb értékesítési hónapját zárta, minden negyedik eladott autó Suzuki volt, ami külön apropót szolgáltatott az ünneplésre, hiszen erre az eredményre minden egyes suzukis büszke lehet.

A Suzuki Családi Napja a munkatársak által átélt közös élmények mellett kiváló alkalom arra, hogy az 5-10-15-20-25 éve a vállalatnál dolgozó törzsgárda tagokat is díjazzák. A Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója, Yoshinobu Abe 354 dolgozónak köszönte meg személyesen a kitartó munkát.

Címkék: családi nap, suzuki

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT