Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Október 12. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Rendezvények miatt jelentős forgalomkorlátozás lesz Budapesten vasárnap

Rendezvények miatt jelentős forgalomkorlátozás lesz Budapesten vasárnap

A Budapest Maraton és az Egészség Hídja elnevezésű rendezvény miatt vasárnap szinte egész nap jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a maraton szervezője pénteken az MTI-vel.

A futóverseny miatt reggel fél nyolctól időszakosan zárnak le bizonyos útszakaszokat. Az érintett utak között van a budai alsó rakpart a Rákóczi híd és a Margit híd között, a pesti alsó rakpart a Dráva utca és a Közraktár utca között, a Hősök tere, az I. kerületi Fő utca, a Kálvin tér, a Lánchíd, a Szabadság híd, a Margit híd, a Bajcsy-Zsilinszky út, a Váci út és a Városliget körút egy-egy szakasza.
A lezárások pontos üteméről a http://www.forgalmivaltozasok.hu honlapon adnak tájékoztatást. A lezárás miatt számos tömegközlekedési járat módosított útvonalon közlekedik majd, ennek részleteiről a BKK későbbre ígért tájékoztatást.
Szintén vasárnap tartják, 15 és 18 óra között az Egészség Hídja rendezvényt, ennek idején lezárják az Attila út egy szakaszát, az Alagutat, a Lánchidat és a Széchenyi István teret, ezért módosított útvonalon jár majd az 5-ös, a 16-os és a 105-ös autóbusz.
Az 5-ös autóbusz várhatóan 16 óra és 16.30 között mindkét irányban az Attila út - Krisztina körút útvonalon közlekedik. A 16-os és a 105-ös autóbusz várhatóan 16 és 17 óra között mindkét irányban az Erzsébet hídon át szállítja az utasokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.