Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Február 24. 12:57, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Rendőri segítséggel jutott haza egy gyerek

Rendőri segítséggel jutott haza egy gyerek

Lekéste a buszt, ezért nem tudott hazamenni Kötegyánból egy sarkadi általános iskolás lány. Egy férfitól kért segítséget, aki értesítette a rendőrséget, így a 12 éves gyermek épségben hazakerült.

Segítségért kiabált egy gyermek február 22-én 20 óra 30 perc körül Kötegyánban, az Ady Endre utcában. Egy férfi kiment az utcára, bevitte a házába a kislányt, próbálta megnyugtatni és közben hívta a rendőrséget. A rendőröknek a 12 éves lány elmondta, hogy Sarkadon lakik és Kötegyánba jár iskolába, azonban lekéste a buszt és nem tud hazamenni. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei hazavitték és épségben átadták édesanyjának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.