Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Hírek

2019. Október 09. 13:42, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Rendszámmal trükköző esztergomi férfi magyarázkodhat a bíróságon

Rendszámmal trükköző esztergomi férfi magyarázkodhat a bíróságon

Egyedi azonosító jel meghamisítása miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség egy esztergomi férfival szemben, aki az egyik kocsiról leszedte a rendszámot, majd azt feltette egy forgalomból kivont másik járműre.

A vádlott augusztus 30-án este Esztergomban a kocsijára kiadott hatósági jelzést eltávolította, és a használatában lévő másik, forgalomból kivont autóra szerelte, ezáltal annak egyedi azonosító jelét meghamisította – közölte az ügyészség.

Ezt követően a vádlott augusztus 31-én 1 óra 33 perckor a Petőfi Sándor utcában közlekedett, amikor őt a rendőrjárőrök ellenőrzés alá vonták.

A vádlott büntetett előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetésre ítélje a férfit.

Címkék: rendszám, vádemelés


Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 01. 21:17, csütörtök | Helyi

Megérkezett Esztergom partjaihoz az ex-Komárom nevű állóhajó

A felújítás miatt Révkomáromban pár hónapig tartózkodó hajót a Sopron nevű vontató hozta vissza Esztergomba, mintegy 2 óra alatt csütörtökön.

2020. Október 01. 20:27, csütörtök | Helyi

8 érv a vibrációs tréner mellett

A vibrációs trénerek két formában léteznek. Az egyik a vertikációs hintával rendelkező vibrációs tréner, a másik a vibrációs rezgéssel működő vibrációs tréner.

2020. Október 01. 09:51, csütörtök | Helyi

Meghosszabbították az ellenőrzéseket a határokon

Egy hónapig még biztosan csak ellenőrzés után, maximum 24 órára léphetjük át a határt Esztergomnál és Letkésen is, anélkül, hogy karanténba kelljen vonulni.

2020. Október 01. 08:33, csütörtök | Helyi

Ma 85 másodperc az, ami régen 3 napig tartott - Ilyen az evolúció a Suzukinál

Folyamatos fejlődés elérhető közelségben. Az idén 100 éves Suzuki Csoport egyetlen európai gyáregysége a Magyar Suzuki Zrt. Esztergomban.